Відбувся робочий візит голови Камінь-Каширської РДА до Маневицької громади

06 Квітня 2021, 13:00
3957

Голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Ольга Ващук побувала з робочим візитом у Маневицькій селищній раді.

Про це інформує сайт Маневицької селищної ради

Під час зустрічі з очільником Олександром Гаврилюком було обговорено питання, що стосуються  різних сфер життєдіяльності громади.

Розглядалися питання фінансової сфери, можливості передачі у комунальну власність селищної ради приміщення управління соціального захисту населення та управління фінансів колишньої Маневицької райдержадміністрації для подальшого його збереження та функціонування.

Крім цього, Ольга Ващук повідомила, що одним із важливих на сьогодні питань  є налагодження повної співпраці з територіальними громадами району, відтак очільника Маневицької селищної ради буде включено в число членів колегії Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Читайте такожКамінь-Каширська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора

Як відомо, у Маневичах тривалий час протестували проти приєднання частини району до Камінь-Каширського. Активісти також переконані, що статус райцентру їхнє селище втратило необґрунтовано.

Сьогодні ж новопризначену голову Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольгу Ващук селищний голова Маневич Олександр Гаврилюк зустрічав із квітами. Принаймні про це свідчить фото із зустрічі політиків. 


 

Коментарі
13 Квітня 2021, 01:29
Хами
13 Квітня 2021, 13:47
Шановні Адміни, чому такі коменти висять на сайті? Вони ж не стільки дискредитують жінку -керівника органу влади, як цей інформаційний ресурс, оскільки не несуть жодного інформаційного навантаження, окрім підтвердження власної глупоти, убогості та обмеженості їх авторів.<br/>Після таких коментарів поважаючий себе читач більше не заглядатиме на цей ресурс, що перетворюється на ср...ч
13 Квітня 2021, 18:05
Дякую!<br/>І справа тут не у конкретній жінці, хоча вона також потребує нашого захисту та підтримки. Суть у тому, що одне діло - критикувати представника влади за конкретні і системні недоліки у роботі, а інша - скочуватися до ницості, підлості та хворої уяви якогось покидька без роду і статі. <br/>Це для Адмінів - своєрідна інформаційна гігієна, при дотриманні якої жодна підлота знатиме, що дурням тут не місце!<br/>Бережіть себе, хотіть під час пандемії у масках. У прямому і переносному сенсі від вірусів, у т.ч. і &amp;quot;коронованих&amp;quot; )
14 Квітня 2021, 12:30
&amp;quot;одне діло - критикувати представника влади за конкретні і системні недоліки у роботі&amp;quot;: шо ви взагалі знаєте про її недоліки чи успіхи в її роботі. Запам&amp;quot;ятайте у тихому болоті завжди чорти водяться. Але про те якщо серед міста болота немає то залишається ????
14 Квітня 2021, 13:37
Зате всі добре знають, що знаєте ви! Тому і реагують відповідно - що на виборах, що на сайтах!
14 Квітня 2021, 18:36
ЧАс покаже.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024