У Камені-Каширському розпочали ямковий ремонт

10 Квітня 2021, 08:39
Камінь-Каширський 3060
Камінь-Каширський

Цьогорічної зими дороги райцентру просто не витримали, асфальтове покриття вкрилося ямами практично на всіх вулицях, білощебеневі дороги розлізлися. 

Про це інформує сайт газети Полісся.

Втім, варто зазначити, що міська влада не стала відтягувати із впорядкуванням шляхів. Щойно дозволили погодні умови дорожники почали ремонтувати асфальтовані вулиці.

«Протягом останніх двох тижнів працівники Камінь-Каширської дільниці філії «Старовижівського автодору» ДП «Волинський облавтодор» ліквідували глибокі вибоїни. Проведений тендер, якщо нам дозволятиме погода, до Пасхи будуть залатані й решта», — розповів міський голова Віктор Пась.

За його словами, вже витратили на ямковий ремонт 36 тисяч гривень із міського бюджету. Загалом на поточні ремонти доріг у місті та громаді вцілому закладено 800 тисяч гривень.

«На вулиці 1 Травня ми не будемо проводити ямковий ремонт, бо там плануємо повністю відновити покриття. Відповідно до проєкту вартість робіт — три мільйони гривень. Це буде асфальтуватися дорога від центру міста до Сервісного центру із заїздами до закладів дошкільної освіти №2 та №3. Проводиться тендер. Наразі міська рада вже заклала свій мільйон, ще мільйон мають виділити із обласного бюджету. І, думаю, що і решту зможемо знайти», — каже Віктор Іванович.

Разом з тим зауважуємо, що є нагальна потреба в грейдеруванні шляхів з білощебеневим покриттям. Міський очільник запевняє — це питання поступово також вирішуватиметься, але вважає, що громаді обов’язково потрібно придбати грейдера. Мовляв, хоч і коштуватиме він близько двох мільйонів гривень, це буде економічно обгрунтованим рішенням.


 

Коментарі
11 Квітня 2021, 12:04
І вулицю Миру не забудьте, бо ж обіцяли!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром