Рятувальники надали допомогу жінці, яка втратила свідомість під час гасіння сухої трави, яку сама ж підпалила

12 Квітня 2021, 11:15
2992

У суботу, 10 квітня працівники Камінь-Каширського райвідділу ГУ ДСНС України у Волинській області провели рейд для запобігання спалювання сухої рослинності та пожежам в природних екосистемах.

Про це інформує ГУ ДСНС у Волинській області.

Підчас рейдів інспекторський склад побував у селах Хотешів, Добре, Михнівка, Бузаки, Краснилівка, Підріччя, Раків Ліс, Олексіївка, на околицях м. Камінь-Каширський.

Під час рейду у селі Краснилівка Бузаківського старостинського округу Камінь-Каширської міської ради громадянка Тетяна Х. випалювала залишки сухої рослинності на приватній території.

Рятувальники зробили зауваження громадянці щодо цього факту та надали допомогу у гасінні пожежі. Коли залишки сухої рослинності було вже погашено, громадянка знепритомніла та впала на землю.

Співробітники ДСНС надали їй першу домедичну допомогу і викликали карету швидкої допомоги, якою потерпілу доправили до лікарні.

За результатами рейдів співробітники ДСНС склали протокол за ст. 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення громадянку Інну К., яка в с. Підріччя спалювала суху рослинність.

Також виявлено двох порушників, які спалювали сміття – інформацію про ці факти передані до екологічної інспекції для притягнення їх до відповідальності за ст. 82 КУпАП. Під час проведення рейдів правилам пожежної безпеки проінструктовано понад 50 осіб.




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром