Рятувальники, полісмени та аграрії провели комбайнерам інструктаж про безпечні жнива

03 Серпня 2017, 09:10
1573

Співробітники Управління ДСНС України у Волинській області та Камінь-Каширського РВ спільно з мобільно оперативною групою району здійснили черговий рейд перевірки сільгосппідприємств щодо забезпечення обслуговуючої техніки справними іскрогасниками та первинними засобами пожежогасіння. До складу групи входили представники національної поліції, апарату райдержадміністрації та агропромислового комплексу. 

Про це повідомляють у Камінь-Каширському РВ УДСНС.

Рятувальники побували на хлібних полях, де триває жнивна кампанія, здійснили перевірку сільгоспугідь і зернозбиральної та пристосованої техніки загалом обстежили понад 40 приватних комбайнів та 6 комбайнів СВК. З кожним працівником офіцери ДСНС провели інструктаж з правил пожежної безпеки під час збирання врожаю і заготівлі грубих кормів, пояснили порядок дій під час виникнення загорання та вручили агітаційні листівки «Правила безпеки для запобігання пожеж  під час жнивної кампанії».

Працівники Нацполіції здійснили огляд документів сільськогосподарської техніки та забезпечили громадський порядок під час проведення рейдів.

Окремо рятувальники нагадали аграріям району про заборону спалювання стерні та післяжнивних залишків, розпалювання багаття, застосовування відкритого вогню на хлібних полях і поблизу них, а також на зернотоках, заготівельних пунктах, елеваторах, поруч із стогами соломи й сіна.









 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром