У чотирьох амбулаторіях Камінь-Каширщини роблять щеплення проти коронавірусу

15 Квітня 2021, 07:00
2861

У Волинській області діють 64 пункти щеплень від коронавірусної інфекції.

З них чотири пункти – на Камінь-Каширщині, повідомляє Волинський обласний центр громадського здоров'я.

Персонал усіх пунктів пройшов відповідні навчання та сертифікований для роботи із вакцинування населення.

Протягом навчальних тренінгів медпрацівники, зокрема, відпрацювали навички і техніку введення вакцини, надання невідкладної допомоги в разі розвитку післявакцинальних реакцій, правила спостереження за вакцинованими (що має тривати 30 хвилин), вимоги до організації тимчасових та постійних пунктів щеплень.

Читайте також: ГУ Камені-Каширському відбудеться загальноміська толока


 

Коментарі
15 Квітня 2021, 12:44
Крім того, що вакцини, це бізнес фарммафій, на додачу, ще й вбивають і калічать. А ці останні від коронавірусу, то взагалі рідкісна отрута.
16 Квітня 2021, 12:35
Впродовж чотирьох чи й більше століть з дивною циклічністю ( на їх початках і до 20-х років) виникали і виникають епідемії та пандемії. Чума, холера, віспа, іспанка та інше. Вимирало люду десятки і сотні мільйонів, доки людство не винайшло протиотруту - вакцинування. За логікою коментатора/ші з лукавим ніком Правда ще за перших пандемій потрібно було відмовитись від вакцинацій, аспіринів, загалом від ліків та медицини, як такої, і все було б гаразд. Нині бігали б Землею здорові й веселі створіння здатні жерти і розмножуватися... А так, дивись ходять вразливі до хвороби люди, навіть навчились читати, писати, користуватися телевізором та комп'ютером. Єдиного вони не розуміють, що на слабенькі мізки телевізор і московський піп, то таки свята правда, - "взагалі рідкісна отрута"!
16 Квітня 2021, 13:39
Розкажино"" друже ""які то є вакцини ві д чуми іспанки і холери .???????
16 Квітня 2021, 13:56
Не варто чіплятися буквально за слово &amp;quot;вакцинація&amp;quot; у теперішньому розумінні - пластиковий одноразовий шприц та розчин вакцини і не брати до уваги слова у коменті &amp;quot;...аспіринів, загалом від ліків та медицини&amp;quot;. <br/>Погугли практику боротьби з цими страшними недугами і отримаєш відповідь - боротися з хворобою чи ні!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024