Скільки коштуватиме громадам району прибирання територій

17 Квітня 2021, 10:33
2822

Розповіли скільки коштуватиме програма із благоустрою населених пунктів для створення безпечного та комфортного середовища її жителів.

Про це пише сайт газети «Полісся».

Відтак на послуги із прибирання територій профільним підприємствам виділили й відповідні кошти. Тож до кінця року це зобов’язує виконавців робіт надавати якісний сервіс, як то санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів, алей, скверів, полив вулиць, вивезення сміття.

Так, у Камінь-Каширській громаді лад на вулицях міста запланували навести за 1 мільйон 619 тисяч гривень. Це, за словами міського голови Віктора Пася, сума, що її має вистачити на 9 місяців поточного року, включно із заробітною платою для працівників.

Роботи із благоустрою здійснюватиме управління житлово-комунального господарства.

У Любешові функцію із впорядкування територій покладено на новостворену комунальну структуру — «Центр безпеки громадян». Відтак майже сімсот тисяч гривень із бюджету селищної ради у 2021 році буде спрямовано на прибирання та 50 тисяч, крім того, на вивіз сміття.

А ось на Маневиччині річне прибирання обійдеться громаді у майже мільйон гривень. Втім яке підприємство виконуватиме означені роботи, тут визначатимуть на конкурсних засадах.

Торги для пошуку виконавця послуг на платформі Prozorro оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради.

Серед вимог до учасників торгів — наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання.

Тим часом Прилісненці вирішили питання із організацією благоустрою таким чином: 161 тисячу гривень виділено безпосередньо на прибирання. Окремо на вивіз побутових відходів спрямують ще сто тисяч. У рамках відповідної програми також закладено 150 тисяч гривень на придбання сміттєвих контейнерів.

Сошичненська громада витратить на означені цілі 87 тисяч гривень.



 

Коментарі
17 Квітня 2021, 13:54
Тобто, на прибирання сміття ,буде виділено суму трошки більшу за зарплату Пася?Громадо а їх там ще 150 чоловік в ОТГ!!!!!
17 Квітня 2021, 22:57
Свої гроші рахуйте, якщо, звичайно, вони у Вас є
18 Квітня 2021, 11:44
От я і хочу знати , куди і для чого Пась і такі як ти МОЇ ГРОШІ , точніше мої податки !!!
18 Квітня 2021, 13:43
Це не твої гроші, а заробітна плата голови міської ради. А як йому їх витрачати, тебе не стосується
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром