На узбіччі вулиці Воля у Камені-Каширському виявили декілька небеспечних незакритих колодязів

22 Квітня 2021, 11:57
вулиця Воля. 2839
вулиця Воля.

Упродовж багатьох років на узбіччі вулиці Воля (поблизу магазину «У Людмили») чатують на своїх жертв дві ями. При чому вони однаково небезпечні як для пішоходів, так і транспортних засобів.

Про це інформує сайт газети Полісся.

Одна із них, як кажуть люди, – яма, яку комунальники не засипали чи не закрили належним чином після робіт, пов’язаних із системою водопостачання. Справа в тому, що на початку Каменя-Каширського вздовж вулиці Воля пролягає дві труби міського водогону, від яких жителі підводять воду до осель.

Часом на цих магістралях виконують різного роду сантехнічні роботи. Але одного разу заладнати відповідно до вимог безпеки місце доступу до центральної труби сантехнікам чи то забракло часу, чи то мали намір ще раз повернутися сюди. Отож там і досі тимчасове прикриття.

Інша яма – колодязь, який передбачений для спуску води на випадок аварійних ситуацій у мережі водопостачання. Спершу глибина його сягала п’яти метрів. Він був накритий спеціальним люком.

Його не раз зчищали грейдери, він ламався від наїздів і тепер його там нема взагалі. З часом колодязь трохи засунувся і тепер глибина його сягає до трьох метрів. Зазначимо, що в ньому є вода.

Відтак жителі вулиці постійно в напрузі – ці дві ями є справжніми пастками. Адже бували випадки, коли потрапляли у них транспортні засоби.

Хвилюються люди, аби не втрапили ненароком до ями діти. Тоді біди не уникнути. З цього приводу люди не раз зверталися до місцевої влади, депутатів, однак, як мовиться, ніхто досі і пальцем не ворухнув. Тепер от як прочитали у газеті «Полісся» інформацію про те, що працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Волині фіксують недоліки на дорогах, вирішили нагадати про небезпечні місця.

Люди сподіваються, що поліція змусить звернути увагу на них та привести все у відповідність до правил і вимог безпеки. Хоча не полишають надіятися, що після публікації в газеті міська влада і відповідні служби зреагують і без втручання правоохоронців.





 

Коментарі
22 Квітня 2021, 18:11
Швораку ПОЗОР був заступником міського голови і нічого не зробити.Кожного дня їздить біля тих колодців
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024