На території Камінь-Каширської громади заборонили на кладовищах штучні квіти і вінки

26 Квітня 2021, 15:00
Кладовище / Фото ілюстративне 6190
Кладовище / Фото ілюстративне

Відбулася восьма сесія Камінь-Каширської міської ради.

Про це інформують на сайті Камінь-Каширської громади.

Під час засідання розглянули ряд питань, пов’язаних з передачею майна комунальної власності та здачі такого майна в оренду.

На сесії депутати схвалили звернення до суб’єктів підприємницької діяльності на території Камінь-Каширської міської громади щодо припинення реалізації в магазинах, на ринках, в торгових точках тощо штучних квітів, вінків, корзинок, виготовлених з пластику та заборону громадянам використовувати, розміщувати, покладати вироби з пластику на об’єктах благоустрою (кладовищах, пам’ятних знаках, пам’ятниках) на території Камінь-Каширської міської громади.

Говорили народні обранці про застосування органічних добрив (барди мелясної, рідкого гною тварин, посліду курей промислових підприємств) і заходи щодо попередження загибелі бджіл при застосуванні пестицидів та агрохімікатів на території Камінь-Каширської міської громади.

 

 

Коментарі
27 Квітня 2021, 10:35
А шо тепер Кляйни робитимуть? Це ж жах,прибутки коту під хвіст!
27 Квітня 2021, 11:20
"Говорили народні обранці про застосування органічних добрив (барди мелясної, рідкого гною тварин, посліду курей промислових підприємств)": просто супер очевидно в Камінь-Каширській ОТГ немає чим займатися але про те якщо тепер весна то про що можна говорити у цей час тільки про гній на поле. Садити бульбу, редис, горох та іншу поживність давно пора. Мені чесно кажучи просто сумно.
27 Квітня 2021, 13:09
Розсмішили...Що в нашй країні можна заборонити ??? Навіть з торгашами і євробляхерами розібратися не можуть Чи, можливо, всякого року громадські активісти будуть слідкувати за вінками і штучними квітами ? Тільки хто їм за це заплатить ???.
27 Квітня 2021, 14:40
В сусідніх областях вже давно на кладовищах ви не побачите штучних прикрас, які виробляються внаслідок утилізації китайського пластика під стилізацію квітів, вінків з &amp;quot;хвої&amp;quot; тощо. Священники у церквах закликали людей до скромності в прибиранні могил, застосування живих органічних символів поваги до померлих, оскільки це все береже довкілля і людство у т.ч.<br/>Вже ж на Поліссі, здається, на поминальні дні не ставлять чикушку/гранчачок й пиріжок, як це було колись внаслідок мавпування московських традицій бо для росіянина &amp;quot;фронтовых сто грамм и горбушка хлеба&amp;quot; - найбільш вдала форма пошанування живого і мертвого. Такі пластик піде з наших кладовищ, оскільки окрім хімічного забруднення природи він жодного, навіть естетичного, душевного задоволення не несе.
27 Квітня 2021, 16:16
Вам труба, Моссад вже виїхав.
27 Квітня 2021, 23:18
А ці нові українці подумали за що бабця купить живі квіти ідучи на кладовище,коли на них ціна захмарна
28 Квітня 2021, 03:41
най висаджують багаторічні квіти на могилах. барда -це відходи спиртзаводу?
30 Квітня 2021, 15:16
Людей лице, хіба це порядок люди як так можна.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром