У Камені-Каширському депутати підтримали програму підтримки для ОСББ

27 Квітня 2021, 15:17
ОСББ / Фото ілюстративне 3015
ОСББ / Фото ілюстративне

Для допомоги мешканцям багатоквартирних будинків було прийняли Програму підтримки діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на території Камінь-Каширської міської ради на 2021-2022 роки.

Про це інформують на сайті Камінь-Каширської міської ради.

У межах Програми будуть:

– організовувати інформаційно-роз’яснювальні роботи із мешканцями житлових будинків щодо переваг утворення та функціонування ОСББ;

– надавати власникам квартир у багатоквартирних житлових будинках практичну допомогу в процесі створення та діяльності ОСББ:

  • участь у роботі установчих зборів та (або) – в роботі загальних зборів членів ОСББ, тощо;
  • формувати ініціативну групу мешканців як потенційних керівників;
  • допомогу у розрахунках кошторису витрат на утримання будинку, надавати допомогу у передачі житлового фонду від попереднього власника на баланс ОСББ.

Зараз на території громади є чотири ОСББ, а саме: «Камінь-Каширський Шевченка 15 А»,  «Камінь-Каширський – Воля,15», «Камінь-Каширський – Ковельська, 8», «ЦИР».

Деякі з існуючих об’єднань співвласників багатоквартирних будинків уже є учасниками програм державної установи «Фонд енергоефективності», зокрема Програми «ЕНЕРГОДІМ». Для таких ОСББ  була прийнята цільова програма «Тепла оселя» надання з місцевого бюджету фінансової підтримки. На сесії народні обранці затвердили Меморандум про співпрацю між державною установою «Фонд енергоефективності» та Камінь-Каширською міською радою.

Задля забезпечення взаємодії між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та міської ради у питаннях впровадження сучасних освітніх технологій та модернізації навчально-методичної бази дошкільної та загальної середньої освіти депутати схвалили Меморандум про співробітництво між АМУ та Камінь-Каширської міською радою. Предметом Меморандуму є розвиток співробітництва між Сторонами в питаннях співпраці у впровадженні сучасних освітніх технологій у закладах освіти.

Коментарі
28 Квітня 2021, 12:00
"«Камінь-Каширський Шевченка 15 А»,": я чесно кажучи трохи не розумію який з цього будинку ОССБ якщо перший поверх та майже другий цілком перебудований на бізнес.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром