Святкуймо Великдень з дотриманням карантинних вимог, – передвеликоднє звернення голови РДА Ольги Ващук

01 Травня 2021, 10:00
фото ілюстративне 1984
фото ілюстративне

Святкуймо Великдень з дотриманням карантинних вимог, – передвеликоднє звернення голови РДА Ольги Ващук.

Про це інформує пресслужба РДА.

Ми всі – в передчутті великого свята, яке глибоко шановане в кожній родині, до якого готуються заздалегідь. Напередодні Великодня бажаю вам, дорогі краяни, міцного здоров’я, адже воно є головною цінністю.

Поширення небезпечного вірусу внесло корективи в наше життя. Тому ми повинні діяти так, аби якомога менше наразити себе та рідних на небезпеку.

Компетентні відомства запевняють, що не планують вводити додаткові обмеження на великодні свята, натомість рекомендують українцям дотримуватись карантинних правил і норм, які діють сьогодні.

Відтак, перебуваючи на богослужіннях, незалежно від того, де вони відбуватимуться, у приміщенні храму чи на подвір’ї, обов’язково будьте в масці, дотримуйтесь дистанції. Розгляньте можливість відвідати обряд благословення та освячення «пасхального кошика» лише одній особі від домогосподарства, а також утриматися від візиту служб людьми похилого віку та з хронічними захворюваннями.

Ті сім’ї, яких торкнулася хвороба, розуміють усю серйозність ситуації. Однак, є люди із кардинально протилежними поглядами й переконаннями. Поважаймо один одного, будьмо свідомими та обережними.

Спасибі представникам духовенства за взаєморозуміння щодо важливості виконання протиепідемічних вимог. У разі необхідності нагадуйте парафіянам про дотримання заходів захисту від COVID-19.

Дуже сподіваюсь на розуміння та підтримку кожного.

1

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром