Волинські підприємці сплатили майже 6 мільйонів за ліцензії на торгівлю алкоголем і цигарками

01 Травня 2021, 11:00
Підприємці купили ліцензій на майже 6 мільйонів 1529
Підприємці купили ліцензій на майже 6 мільйонів

На Волині господарюючі суб’єкти сплатили майже 6 мільйонів гривень за придбані ліцензії на торгівлю алкоголем і тютюном.

Про це Бізнес.Району повідомляють у пресслужбі ГУ  ДПС у Волинській області.

Протягом першого кварталу 2021 року на Волині господарюючі суб’єкти сплатили понад 2 мільйони гривень за придбані ліцензії на право оптової реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів і понад 3,9 мільйона гривень – за ліцензії на роздрібну торгівлю такими товарами підакцизної групи. 

Напередодні травневих вихідних у податковій службі Волині рекомендують споживачам при придбанні горілчаної продукції та цигарок обов’язково перевіряти наявність ліцензії у продавця товару.

Кожен має врахувати, що лише підакцизний товар, що перебуває у легальному обігу, не становить загрози життю і здоров’ю споживачів, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Податківці просять споживачів підакцизної продукції  бути обачними: задля власної безпеки купувати легальний підакцизний товар  і перевіряти у фіскальному чеку відображену суму акцизного податку.

Читайте також: На Волині три торгові точки незаконно продавали рідини для електронних сигарет

Коментарі
01 Травня 2021, 21:31
Лише підакцизний товар не становить загрози життю? А на цигарках великими буквами пише що КУРІННЯ ВБИВАЄ! <br/>6 мільйонів заплатили підприємці, для того щоб вбивати українців, руйнувати їх сім'ї, нищити економіку країни. Це прокляття, яке падає на тих, хто вживає алкоголь, палить цигарки, і на тих, хто продає і хто виготовляє.
02 Травня 2021, 19:10
А що не сподобалось,що фальсифікатом і без ліцензії торгує Зрумік.Удалили чат !!!Отеке в нас всюди
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024