Керівники району та міста відвідали матерів загиблих воїнів

07 Травня 2021, 09:27
3226

Напередодні Дня матері подякували мамам полеглих захисників.

Про це інформує пресслужба РДА.

За ініціативи місцевої влади на Камінь-Каширщині проходить просвітницька акція «Подякуй мамі захисника», присвячена Дню Матері, котрий щорічно відзначають у другу неділю травня.

Тож напередодні шанованого свята голова райдержадміністрації Ольга Ващук і міський голова Віктор Пась відвідали сім’ї загиблих Героїв, які проживають на теренах Камінь-Каширської територіальної громади.

У рамках поїздки посадовці зустрілися з матерями воїнів АТО/ООС: Галиною Цепух (село Видерта), Галиною Шеметюк (село Волиця), Оленою Сотнік (село Грудки), Марією Приймак (село Полиці).

Керівники міста і району не оминули обійстя дружини полеглого на Сході Дмитра Герасимика із Видерти, а у селі Ворокомле відвідали Марію Зубач, син якої загинув в Афганістані.

Кожна з цих жінок отримала квіти, матеріальну допомогу, слова підтримки та привітання з нагоди Великодніх свят і Дня матері.

Окрім того, посадовці поклали квіти на могили Героїв.

«День Матері – свято шани, поваги й любові до найдорожчих. В цей день хотілось би низько вклонитися і подякувати їм за турботу, мудрість, витримку і розуміння. Особлива подяка матерям наших воїнів за те, що виховали славних патріотів, які стали творцями нової героїчної сторінки в історії України», – говорить очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук.




 

Коментарі
07 Травня 2021, 14:20
Чому неможна це зробити без фото ,без звіту ,без пафосу?!
07 Травня 2021, 19:02
Тому що все для показухи!
07 Травня 2021, 19:25
А чому згадали лише про одного воїна, які пройшли Афганістан?
07 Травня 2021, 23:16
Тому що це були не воїни а окупанти!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024