Камінь-каширським підприємцям нагадали про важливість дотримання трудового законодавства

15 Серпня 2017, 14:27
1145

Посадові особи Управління Держпраці у Волинській області під час роботи в інформаційно-консультативному пункті в м. Камінь-Каширський надали роз’яснення з питань охорони праці підприємцям району.

Консультації надавали представники Управління, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та Камінь-Каширської районної державної адміністрації, – повідомляє управління держпраці у Волинській області.

Зокрема, суб’єктам господарювання надано роз’яснення щодо вимог нормативно-правових актів з охорони праці. Детальніше зупинилися на питанні отримання дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Нагадаємо, що створення інформаційно-консультативних пунктів має на меті допомогти суб’єктам господарювання агропромислового виробництва та соціально-культурної сфери (особливо малим та середнім підприємствам) виконувати функції, передбачені статтею 13 Закону України «Про охорону праці», що сприяє поліпшенню культури безпечного виконання робіт у цих сферах.

Коментарі
15 Серпня 2017, 20:46
Вже побігли усі, консультуватися.
15 Серпня 2017, 22:14
"під час роботи в інформаційно-консультативному пункті": отже тут найважливіше - інформаційно-консультаційний пункт. Напевно пункт як завше у цих випадках завішений плакатами, рекламою про те, що слід:"щодо вимог нормативно-правових актів з охорони праці" але ні слова про те, що напочатку слід хоча б зареєструвати працівника.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024