У Камені-Каширському відбулась апаратна нарада у міського голови Віктора Пася

19 Травня 2021, 09:22
2914

У понеділок, 17 травня міський голова Віктор Пась провів апаратну нараду.

Про це інформує сайт Камінь-Каширська міська громада.

На засіданні були присутні: секретар міської ради Інна Бігун, заступник міського голови з діяльності виконавчих органів ради Анатолій Шевчик, керівники установ та організацій, підпорядкованих міській раді та начальники структурних підрозділів ради. В ході проведення апаратної наради обговорили поточну роботу відділів та управлінь міської ради та основні завдання на тиждень.

Начальник управління земельних відносин, кадастру та екологічної безпеки Володимир Король розповів про підготовку документів для продажу права оренди земельних ділянок на аукціоні.

Керівник управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Микола Шворак проінформував про грейдерування  ґрунтових доріг, стан підготовки до ремонту доріг на вулиці Миру, Вишневій, Тихій, ямкового ремонту асфальтних доріг та капітального ремонту проїзної частини вулиці Перше Травня.

Директор  КНП «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Ігор Соловей доповів про погіршення епідемічної ситуації в громаді щодо захворюваність на COVID-19 і збільшення кількості хворих.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024