Відбулося засідання позачергової сесії міської ради в Камені-Каширському

23 Травня 2021, 08:37
2590

У п'ятницю, 21 травня міський голова Віктор Пась провів 9-ту позачергову сесію міської ради. На засіданні працювали 28 народних обранців.

Про це інформує Камінь-Каширська міська громада.

Рішенням сесії  міської ради створено денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Центр діятиме як структурний підрозділ комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Камінь-Каширської міської ради» і слугуватиме спеціалізованою службою підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

Денний центр створюється для надання комплексної соціально-психологічної та первинної правової допомоги, а також соціальних послуг постраждалим особам, у тому числі у випадках, коли такі особи звернулися разом із дитиною, та для отримання ними можливості короткострокового або цілодобового перебування у спеціально обладнаному при денному центрі приміщенні, що забезпечене комунальними послугами і призначене для надання постраждалим особам, які звернулися до такого центру, послуг короткострокового або цілодобового перебування.

Підтримали депутати і Програму надання безоплатної правової допомоги населенню Камінь-Каширської міської громади на 2021 – 2022 роки. Начальниця відділу «Камінь-Каширське бюро правової допомоги» Ковельського МЦ з надання БВПД Інна Бондар підкреслила: «Метою цієї Програми є розробка та здійснення комплексу заходів правового, організаційного та економічного характеру, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги, а також доступу до правосуддя».



 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром