СБУ закликає камінь-каширців бути пильними

24 Серпня 2017, 10:30
2242

Управління Служби безпеки України у Волинській області звертається до мешканців та гостей волинського краю з проханням бути пильними та  інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

Для запобігання можливим провокаціям та протиправним діянням волинські правоохоронці нестимуть службу в посиленому цілодобовому режимі у місцях масових зібрань людей.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо анонімно повідомити про це до Управління СБ України у Волинській області  за номером гарячої лінії  0332-24-40-25, 097-7-911-911 або  на електронну поштову скриньку [email protected] .

Інформація, що надійде до Служби безпеки України, буде перевірена.

Прес-служба УСБУ у Волинській області

 

 

 

 

Коментарі
24 Серпня 2017, 14:29
Застереження спецслужб не є банальним чи просто так "для галочки", бо, мовляв, у них така робота. Не забуваймо, що від адміністративного кордону району до Білорусії, де вільно і майже законно шастають працівники російських спецслужб, рукою подати. Пам'ятаймо, що в другій декаді вересня в безпосередній близькості до наших кордонів будуть проходити масштабні військові навчання Російської Федерації, вояки якої мають властивість "заблукати", причому зі зброєю, на танках, БТРах і т.п., як це було на Сході. Не хотілося б нагнітати ситуацію, але якщо вже обласна газета "Волинь" за 23 серпня ц.р. друкує повідомлення про російські військові безпілотники над Ковелем, то тут не до жартів. Просто так чи з цікавості ворожі безпілотники не літають над найбільшим вузловим залізничним центром західного регіону. Тому, пильність і ще раз пильність, навіть надмірна, повідомлення про нестандартні ситуації, речі, випадки органів влади, спецслужб України є нашим святим обов'язком. Не хочеться вірити у найгірше, але провокації, залякування, "відпрацювання срібняків" локальними терактами цілком можливе. Нині ми живемо у переломний час, коли стрілка "манометра", що вимірює напругу в суспільстві, в силу різних обставин мусить зрушитися з місця, дай бог у бік зменшення психологічного тиску і аби "кришку" не зірвало нашим "братам" і нам з ними... Вірю, що все буде добре, але за умови, що ми того хочемо і щось для цього робимо!
24 Серпня 2017, 16:18
"друкує повідомлення про російські військові безпілотники над Ковелем,": фейк, безпілотники літають над Ковелем, друкує обласна газета Волинь із подачі народного депутата. Якщо взяти до уваги що російський безпілотник максимальна висота підйому складає до 5тис. метрів то можна подивуватися волинському зору який "побачив" його на такій висоті й розтиражував російську навалу з боку Білорусії. Проте шановний якщо прийняти до уваги, що російського безпілотника дійсно бачили над Ковелем то не забувайте, що він зміг зайти тільки з боку Білорусії але прийміть до уваги ще той факт що Білорусія це поки дружня для нас держава і тому проникнення через її кордони навіть російських безпілотників мають у першу чергу відреаговувати зовсім інші особи а не тільки якісь там депутати. Тут стає на кону дружні відносини з Білоруською республікою, а не впускання різного роду фейків.
24 Серпня 2017, 16:31
Пригадуючи військову науку з військової кафедри, не бачу потреби запускати безпілотники в бік Ковеля. Він,-безпілотник, нині виконує функцію визначення координат цілей. "Піон" не дістане від границі до Ковеля, а "Точку-У" туди ніхто запускати не буде (до Ковеля загарбникам можна за декілька годин доїхати, військ же нема ні в Любешові, ні в Камені).
24 Серпня 2017, 16:39
Можливо й не треба ті безпілотники, оскільки "осведомителей" з числа заробітчан в Росії тут, думаю, "не счесть". Розкажуть "обстановку" й координати детально та "с умом". Це, хіба, щоб перевірити чи не обманюють вражі хохли старшого брата... А вже контррозвідка ЗСУ, у свою чергу, запускає фейки про АЧС (чуму свинячу) в регіоні, аби не повадно було у ці краї "заблуджуватися" москаликам ))
24 Серпня 2017, 16:46
Камінь переповнений автівками з усіх регіонів Росії. Щодня видно ці автівки. Біля ресторації Домарецького навіть бачив пітерську автівку з рекламою "Доставка пельменей на дом".
24 Серпня 2017, 16:46
Розумію, як би наприклад РОсійська федерація дійсно почала окуповувати Українську державу розпочинавши справжню гарячу війну то їм дійсно слід було захопити передусім Ковель як важливу вузлову станцію. Але проїхатися сто кілометрів і ще приблизно сто кілометрів по Білоруських дорогах то це у принципі це вступ Бліоруської держави у гарячу війну проти Уукраїни але поки Українська не йде по гарячому на Донецьк та Луганськ думається що такого не буде й у принципі РОсійській Федерації сьогодні створити таку масштабну авантюру не під силу. Звичайно якщо хто бажає то нехай пройдуться попід кордоном Білоруської держави та "пошукають" там різного роду "шпіонів" але для чого їм втручатися, хіба що вивчити місця залягання бурштину і тільки оскільки територія у напрямку К-Каширська, Любешова нікому не цікава оскільки як МИ пам"ятаємо у Нас є "комбриг" Соколов який так і сказав, що нехай но прийдуть до Нас тому третіти і тільки тремтіти.
25 Серпня 2017, 11:55
1.На куя таке СБУ , яке попереджає населення? <br/>2. Для повного захвату нашого району і влади потрібно від сили 20 чоловік , тобто 4-5 мобільних груп ) І навіть зброї багато не треба , а 100 тис. $ . Роздадуть по селах , створять місцеву так звану прокацапську самооборону під негласним керівництвом промосковських попів так званої УПЦ МП .
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром