У Камені-Каширському відбулась апаратна нарада щодо епідемічної ситуації в районі

25 Травня 2021, 10:00
РДА 1306
РДА

Апаратна нарада в голови райдержадміністрації Ольги Ващук розпочалася із хвилини мовчання. 

Про це інформує пресслужба РДА.

Учасники наради вшанували пам’ять волинських Героїв, які загинули 22 травня 2014-го. Сім років тому на Донеччині, між населеними пунктами Ольгінка та Благодатне, ворог безжально забрав життя 18-ти військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

«Ці травневі дні є нагадуванням про мужність та жертовність воїнів, які дорогою ціною відстоювали мир на рідній землі. Вічна шана та пам’ять захисникам України!» – мовила Ольга Петрівна.

Серед присутніх у залі – учасник АТО/ООС, працівник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Михайло Кіпень, який брав безпосередню участь у боях під Волновахою.

Очільниця виконавчої гілки влади в районі висловила щиру вдячність воїну за патріотизм, глибоке розуміння громадянського обов’язку, а також вручила почесну грамоту й цінний подарунок.

Також під час апаратної наради, обговорили питання діяльності та організації роботи органу виконавчої влади, стан призовної кампанії в районі.

Також у фокусі уваги – епідемічна ситуація. Начальниця відділу оборонної роботи та з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Галина Чмух провела порівняльний аналіз поширення COVID-19.

За словами Галини Іванівни, по Камінь-Каширській, Маневицькій, Прилісненській територіальних громадах за останні 7 днів майже на половину зменшилася кількість зареєстрованих випадків захворювань. Натомість у Сошичненській та Любешівській ТГ цей показник залишається без змін.

«Попри те, що епідситуація в районі більш-менш стабільна, однак на стаціонарному лікуванні перебуває багато пацієнтів. Для медичних закладів – це серйозний виклик і навантаження. У боротьбі з цією недугою немає іншої альтернативи, окрім вакцинації. Щеплення – єдиний спосіб, який убезпечитись від інфікування COVID-19», – резюмувала очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024