«Спільними зусиллями необхідно вирішувати нагальні питання громад», - голова РДА Ольга Ващук

29 Травня 2021, 11:33
1938

У Камені-Каширському відбулась робоча нарада в РДА.

Про це інформує пресслужба РДА.

Відомо, що у процесі реформи децентралізації відбулися зміни адміністративно-територіального устрою, що, відповідно, вплинуло на систему міжбюджетних відносин. З початку 2021 року змінилися й підходи до виконання повноважень з питань соціального захисту населення та захисту прав дітей територіальними громадами.

Тож про те, як відповідні процеси проходять у Сошичненській ТГ говорили сьогодні, 27 травня 2021 року, під час робочої наради, яку скликала очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук.

У нараді взяли участь голова Сошичненської ТГ Ігор Волосюк та його заступник Олександр Войтюк. 

До обговорення долучилися перший заступник голови РДА Олександр Михалік, голова районної ради Віктор Сус, міський голова Віктор Пась, начальник управління соціального захисту населення РДА Максим Демидюк і головний лікар Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги Ігор Соловей.

У ході зустрічі присутні акцентували на питанні функціонування закладів медичної інфраструктури, які знаходяться на теренах територіальної громади.

Разом із цим, йшлося про необхідність створення робочих місць для фахівців у справах дітей та соціальної роботи, а також надання адміністративних послуг.

Насамкінець обговорили процес передачі об’єктів комунальної власності.

«Коли йдеться про співпрацю органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, то маємо на увазі конструктив і взаємодію в усіх напрямках. Вважаю, що лише спільними зусиллями необхідно вирішувати нагальні питання громад», – підсумувала голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024