До Міжнародного дня захисту дітей на Камінь-Каширщині провели благодійну акцію та театралізоване дійство

03 Червня 2021, 14:51
1779

У Камінь-Каширській  громаді провели благодійну акцію «Поспішаймо творити добро» в Міжнародний день захисту дітей для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомили на сайті громади.

У вівторок, 1 червня,  у центрі культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради відбулось святкове театралізоване дійство «Всі ми родом з дитинства». Перед початком дітвору розважали веселі клоуни, а на великому екрані демонстрували дитячі мультфільми.

Своє мистецтво, вміння і таланти дарували присутній дітворі вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, Камінь-Каширської дитячої школи мистецтв, учні Камінь-Каширського ліцею №2 та юні аматори сцени центру культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради.

З вітальним словом до дітей звернувся міський голова Віктор Пась. Очільник громади підкреслив, що немає більшої цінності, ніж дитина, а дитинство – найщасливіший період у житті. 

«День захисту дітей – особливе свято, споріднене з Днем святого Миколая, коли хочеться робити добро і творити його саме для дітей». Тому для діток, які не мають мам і тат, які позбавлені батьківського піклування  міський голова вручив подарунки, куплені за кошти, які зібрали під час акції «Поспішай творити добро», — зазначив  Віктор Пась.

Представники сервісного центру 0743 – Андрій Федчик та Альона Губчик теж приєдналися до вітань і дарували дітворі солодкі презенти.

Не залишилися поза увагою у цей і дітки полеглого Героя Дмитра Герасимика – сестрички Вікторія та Злата, тато яких віддав своє життя за Україну. Сьогодні з вітальним візитом до них завітав міський голова Віктор Пась та в.о.начальника Управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради Сергій Лукашук. Представники влади привітали малечу зі святом та вручили подарунки.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024