ФК «Камінь-Каширський вдома програв «Ковель-Волині»: відомі всі чвертьфіналісти Кубка Волині

08 Червня 2021, 11:22
Кубок Волині (1/8 фіналу). Матч ФК «Олика» - «Турія» (Затурці) 2170
Кубок Волині (1/8 фіналу). Матч ФК «Олика» - «Турія» (Затурці)

Вихідними зіграли перші матчі Кубка Волині з футболу сезону 2021 року.

У зустрічах 1/8 фіналу вистачало драматизму – двоє з чвертьфіналістів пробилися в наступну стадію за мінімальної різниці м’ячів, а в одному матчі судді нарахували аж 14 голів… Результати матчів оприлюднили на сайті Асоціації футболу Волині.

У Ківерцях місцевий ФК «Локомотив» мінімально обіграв  ФК «Торпедо-Боратин» – 1:0. Єдиний м’яч матчу на 60 хв. провів Олександр Друкачук.

У виїзному матчі, що відбувся в Боратині, ФК «Володимир» мінімально здолав АСК «Забороль». Рахунок відкрили саме господарі – на 16 хв. голкіпера зумів переграти Ігор Дмитрук. Але ще до завершення першого тайму один м’яч зумів відквитати Армен Воскалян, а голом у роздягальню відзначився Олексій Зінкевич – 1:2. У другій половині гри команди не забивали.

Хорівський ФК «Надія» завдяки голам Віталія Мартинчука та Віктора Чудлі, забитим у різних таймах, на виїзді здолала ФК «Олімпія» – 2:0.

ФК «Олика» із рахунком 3:1 здолав ФК «Турія» зі села Затурці. За команду з Олики хет-триком відзначився Олег Шахраюк, а номінальні гості зуміли відповісти голом престижу від Сергія Кондратовича.

Із рахунком 1:3 завершилася і зустріч у Камені-Каширському, де місцевий футбольний клуб приймав ФЦ «Ковель-Волинь». Представники Ковеля Вадим Сидун, Олександр Портнянко та Олексій Федчук довели рахунок до розгромних 0:3 ще в першому таймі. Борис Данилюк вистрелив голом за ФК «Камінь-Каширський» на початку другого тайму і на цьому голепад припинився. У чвертьфіналі «Ковель-Волинь».

У Любомлі зустрічалися місцевий «Рубіж» і «Луцьксантехмонтаж №536». Сильнішими виявилися лучани – 0:3. Голи забивали Роман Степанов, Михайло Жук і Роман Філь.

Любешівська «Прип’ять» теж поступилася. Завдяки голам Михайла Смаля, Давида Ляшука та Юрія Кошелинського гору над любешівчанами взяв ФК «Шахтар-Нововолинськ» – 0:3.

У Горохові, де ФК «Агропродукт» приймав «Вотранс», відбувся матч, що претендуватиме на звання найвидовищнішого протистояння Кубка Волині-2021. ФК «Вотранс» на виїзді просто познущався зі суперника.

Максим Гуменюк відкрив рахунок ще на 2 хв – 0:1. Але перевага «Вотрансу» трималася не довго – на 14 хв. Олександр Хамула зробив рахунок 1:1. Після цього голи сипалися, як із міха. До перерви за «Вотранс» забивали Максим Гуменюк, Олександр Назарчук, Дмитро Луцюк, Андрій Никитюк, а «Агропродукт» огризнувся м’ячем Олександра Сконика – 2:5 після першої половини зустрічі. По перерві у ворота господарів ще три м’ячі поклав Максим Гуменюк (загалом у матчі забив 5 голів), дублем вистрілив Артем Федецький, по голові в активі Назара Приходька та Сергія Ясінського. Підсумкові 2:12!

Уже за два тижні вісім команд, а саме ФК «Локомотив» (Ківерці), ФК «Володимир», ФК «Надія» (Хорів), ФК «Олика», ФЦ «Ковель-Волинь», «Луцьксантехмонтаж №536», ФК «Вотранс», ФК «Шахтар-Нововолинськ», перейдуть до міжсезоння матчами чвертьфінального етапу Кубка області.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром