Спроможні громади не хочуть об'єднуватися з біднішими, ‒ Гунчик про створення ОТГ на Камінь-Каширщині

04 Вересня 2017, 13:28
2377

Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик розкритикував Камінь-Каширський район, де й досі не утворили жодної об’єднаної громади. 

Про це йшлося 4 вересня під час оперативної наради, – повідомляє ВолиньPost

Гунчик зауважив, що йому прикра така ситуація, адже це його рідний район. Проте тут деякі сільські голови та міський голова Каменя-Каширського надто «круті», аби йти на поступки. 

«Йому нікого не треба, він крутий перець», ‒ зауважив Гунчик, маючи на увазі мера райцентру . 

Губернатор вважає, що спроможні громади не хочуть йти на поступки та об’єднуватися з біднішими громадами, бо й так «все мають». Та тут, за словами губернатора, не лише їхня заслуга, адже школи та дороги будують за кошти обласного бюджету.

 

 

Коментарі
04 Вересня 2017, 20:07
все правильно сказав. начальству місцевому ніякі громади не треба. їм треба щоб київ присилав бабло а вони його розподіляли як сорока-ворона з віршика.
04 Вересня 2017, 20:24
" йому прикра така ситуація, адже це його рідний район": незнати чого він згадав свій рідний район, адже ще ж невідомий результат відносно Госпітального округу, про те у принципі він сам винуватий оскільки децентралізація проходить виключно на людських мотиваторах, науковій думці області яку подекуди його команда не тільки не бере до уваги еле передусім не хоче й знати про ті обставини які заставляють громадян переходити на нові відносини між бюджетом та громадою. Крім того якщо Голова Міської ради не бажає об"єднуватися з сільськими радами то це майже дзеркало Голови ОДА який також не бажає послухати думку інших політичних сил відносно деяких обставин які можуть так чи інакше дати поштовх у розвитку економіки оласті. На одних таможнях економіка, бюджет області витягнутися не може.
04 Вересня 2017, 22:13
Каденчуку все на що ти здатен, це підгавкувати за укроп і не більше...Памятаю який з тебе колись був працівник. Таких як ти і даром ніхто на роботу не захоче взяти. Твій максимум у житті це гавкати як собака
05 Вересня 2017, 00:08
"Памятаю який з тебе колись був працівник.": все, що ти можеш пам"ятати це свої підгузники, одні на тиждень оскільки та робота яку робив той пан про якого ти тут згадуєш не міг бачити ніхто крім його самого, клієнта, голови суду та прокурора. Тому я у тебе питаю на якому місці ти був, що так "добре" знаєш роботу цього пана?
05 Вересня 2017, 00:43
Я був тоді на своєму місці, а Юра це точно працював не на своєму місці..На іермі можливо б такий працівник і згодився
05 Вересня 2017, 02:10
В Польщі не приєднували до міст районних центрів сільські населені пункти. Інфраструктура цих міст істотно відрізняється від сіл.<br/> В Камені централізований водогін із водозабором на 5 свердловин ,станція другого підйому. Близько 40 кілометрів водопровідних сіток. Водогогном користуються близько 2000 абонентів.На водогоні працює 10 чоловік.<br/> В місті централізована каналізація з 4 каналізаційними станціями та центральною КНС,заглиблення самотічного колектора до 6 метрів. Стоки попадють на очисні споруди повної біологічної очистки. Центральна частина міста повністью каналізована а це всі школи та дитсадки,центральна районна лікарня і т.д. Без цих інженерних сіток місто загине. Там працює 12 чоловік.<br/> Все це міське господарство необхідно ремонтувати,експлуатувати відповідним чином, а для цього порібні гроші,які реально дає міська рада комунгоспу.<br/> Після обєднання хто нам дасть кошти на ці речі,ніхто.<br/> А мова про великі кошти в бюджеті нашого міста після обєднання це лише розмови. Ніхто не говорив про витрати,а вони не покриваються доходами, адже на бюджет обєднаної громади ляжуть і витрати на утримання всіх навчальних закладів,дитсадків і т.д. я особисто це прораховував і виходить &quot;печальная картина&quot; Я прийшов до висновку- я не буду добровільним &quot;гробовщиком &quot; міської громади.<br/> До речі сам міський голова не може бути рушієм обєднання,це отрібно рішення сесії і саме головне - згода міської громади
05 Вересня 2017, 12:30
&quot;Я був тоді на своєму місці, а Юра це точно працював не на своєму місці&quot;: як ти можеш робити висновки коли ти не був на його місці. Робота яку виконував той пан про якого ти тут згадуєш в К-Каширську була завжди розстрільною. Якщо ти добре знаєш але якщо ні то перед цим на цій посаді працювало троє працівників з яких цей пан та інший протрималися близько п&quot;яти років тому говорити що винуваті ті особи які виконували цю роботу то це невірний висновок. У тих реаліях в яких працювали ті особи в К-Каширську не могли працювати ніхто, ще подякувати тим громадянам які згодилися працювати на цій невдячній роботі оскільки недячними виявилася уся К-Каширська шушваль які так чи інакше несли бабло голові районної ради, голові РДА, суддям та прокурорам проти цих громадян. Тому тут можна сказати напевно що бабло перемогло чесність та незааганжованість цих громадян які виконували роботу інспекторів праці і в цьому разі біда міста оскільки Воно не може перебудовуватися хіба що якщо взяти останній приклад з &quot;підприємці -разом&quot; можливо щось змінилося в головах людей які вирішили самостійно боротися із системою оскільки скільки не ходи система залишалася тією самою, а саме нести й давати щоб залагоджувати свої проблеми ніж натомість працювати як слід хоч би так як в Євросоюзі на кого дуже часто сьогодні посилаються. Тому шановний не біда того чоловіка про якого Ви тут згадали, що він не може працювати, біда суспільства яке не готове працювати за цивілізованими Законами але якщо Воно не готове то будь-хто хто працюватиме на цій посаді рано чи пізно піде з Неї. Але якщо посилатися на інші райони у яких працюють на подібних посадах то можна зробити висновки, що К-Каширський тут очевидно що виняток оскільки не має такого району з таким бандитським, мафізіозним переплетенням у владі та так званими правоохоронними органами що навіть якщо й приходить нова людина то дух який у тих стінах діє на Них з однаковою силою як і на попередників.
05 Вересня 2017, 13:36
Юра не сміши всіх своєю роботою...Візьми будь яку людину і вона буде не гірше працювати тебе. Як так можна самого себе і хвалити? Сиди краще в інтернеті і коментуй все підряд, це в иебе краще виходить
05 Вересня 2017, 13:40
&quot;Все це міське господарство необхідно ремонтувати,експлуатувати відповідним чином, а для цього порібні гроші,які реально дає міська рада комунгоспу.&quot;: ось у тому й біда що міське господартсво необхідно ремонтувати і так далі й чому міська влада дає гроші комунгоспу. Саме через те, що міська рада дає і вимушена давати оскільки якщо згадати баланс, фінанси та тарифи то останні протягом деякого часу, а саме майже семи років якщо не більше не піднімалися. То як ви скажете шановні як підприємство може працювати собі у збитки які подекуди перекривалися тим що міська рада дає гроші зі слів Мера. Підприємство слід не тільки комерцелізувати але й виводити його на прибутковість яку можна у таких випадках. Ось тепер можна сто відсотків сказати, що у певний час коли Мер міста та його партія вирішили не піднімати тарифи та не підвищувати прибутковість підприємства через свою необізнаність або й через те, що вони загравали із виборцями міста тепер і сьогодні місто пасе задніх у реформах. Крім того Нам сьогодні можуть певною мірою сказати, що Нам не дадуть Госпітальний округ через те, що К-Каширський немає ОТГ, і взагалі ні одного ОТГ оскільки усі дивляться на місто. Раз немає ОТГ то у цьому випадку під питанням стоїть і Повіт оскільки таким нічого не дадуть якщо місто не посунеться в авангарді реформ по ОТГ. Тут ще така справа що очевидно Мер бере на себе дійсно велику відповідальність оскільки як він говорить про себе &quot;Я ПОРАХУВАВ&quot;, отож бо він за нас все рахує. У нього або й у міста відсутні громадяни які можуть рахувати по іншому та діяти по іншому щоб вийти з цієї ситуації. Але як вийти з цієї ситуації то нехай Мер поїде хоч раз у БОРАТИН село яке сьогодні має чи ненайбільше інвестицій в області. І тому можна сказати та порівняти нашого МЕра та голову сільської ради то Наш Мер не в кращому світлі. Але ж голова сіьської ради та наш Мер прийшли до влади майже одночасно і які результати у села і які результати у 9-тисячного міста?
05 Вересня 2017, 17:29
&quot;не сміши всіх своєю роботою.&quot;: Ви не розумієте ситуації. Це не була робота цього пана, це були відносини роботодавця та працівника, а в свою чергу цей пан був посередником між ними як громадянин який за державну плату доводив інколи деяким особам про порушення Законодавства у сфері про працю. Але вже як хто розумів цей процес то його справа. Деякі особи просто крошили інспектора праці, носилися зі своїми правами то по прокуратурі то по судах, скаржилися голові РДА, районнної ради, кидали на стіл гроші і багато чого ще іншого. Про те були й інші громадяни які за просто так заходили й цікавилися Законодавством у сфері праці й не тільки виконували Його але й мали при цьому деяке покращення свого фінансового положення. Але вони усі забували одне, що це були не проблеми інспектора праці але проблеми роботодавця з працівником оскільки працівник не міг у Законній формі поскаржитися, добитися своїх прав та ще багато чого в зв&quot;язку з тим що працівник не може з певних причин відстояти своїх прав. Тому між працівником та роботодавцем стояв інспектор праці і робота як така що приписують ціьому громадянину який був чи ще будуть ніякої ролі не грають. Грає роль Закон який так чи інакше заставляє такого громадянина (інспектора праці) поводитися в тих чи інших ситуаціях. Тому шановні не інспектор праці:&quot;Як таких дураків ще земля носить&quot; але носить вона Вас оскільки Ви такими й залишаєтеся.
05 Вересня 2017, 19:52
На вас держава тільки даремно витрачала гроші, бо користі з вашої роботи ніякої не було
05 Вересня 2017, 21:24
&quot;користі з вашої роботи ніякої не було&quot;: Ваша правда тільки у тому випадку якщо Ми відступаємо від правил, так як у Нашому (К-Каширський) але наприклад, коли я зайшов до тільки що відкритого дуже чудового магазину недалеко від центру то зауважте тільки у ньому я помітив &quot;Правила внутрішного розпорядку&quot; який регулює фактично відносини роботодавця з працівником протягом робочого Дня, тижня, місяця, думаю не тільки тому що раніше з Цим підприємцем попрацював інспектор праці але й передусім що Цей підприємець дуже чудова людина і напевно не скаржиться у першу чергу на Закон але передусім працює з Законом та Закон працює на нього. Той хто не вміє працювати з Законом або хто не бажає працювати з Законом той скаржиться на Закон і скаржиться на інспектора праці як і в Цих випадках коли певна особа говорить:&quot;користі з вашої роботи ніякої не було&quot; або інше:&quot;Як таких дураків ще земля носить&quot;. Насправді у першу чергу:&quot;таких дураків ще земля носить&quot; ті хто дописує такі високохудожні думки власного виробництва.
05 Вересня 2017, 22:41
Юра глянь на себе в зеркало
06 Вересня 2017, 17:08
Людина яка всіх критикує знею не все в порядку неї треба пробачати він за все життя нічого незробив нікчема
06 Вересня 2017, 22:05
&quot;Каменю<br/>14:08 06.09.2017&quot;: друзі у свій час той пан про якого Ви так печетеся розкаже все скільки він усього зробив або зробив (з Ваших слів) але сьогодні або в інший раз розпочинати цю дискусію про те скільки і як робив немає сенсу. Нам усім краще послухати Тих хто сьогодні робить і скільки робить, оскільки саме від цих людей залежить сьогодні Наше з Вами життя. Толку з того що той пан буде Вам розказувати, що він у свій час робив якщо нікому не цікаво скільки зробив у свій час та що зробив робив яка у принципі рахувалася массою людей невдячною, адже у Вас не тільки така думка відносно Нього але й відносно інших на тих самих посадах або подібних оскільки ВИ у першу чергу шукаєте Зону комфорту. Якщо Вам це не загрожує, якщо Ви від цього щось маєте, а тим більше більше доходу, більше власного позитиву Ви у свою чергу говорите, ОООООоо НАм це підходить. Але якщо Ви зустрічаєте громадян які подекуди у силу своїх посадових обов&quot;язків розвертає Вас у іншу сторону Ви одразу стаєте у ступор й говорите, що Нам ця людина не підходить. Тому Вас можна зрозуміти адже у переважній більшості громадяни є аполітичними й коли до Них втручаються державні або комунальні органи зі своїми претензіями Ви переходите у свою Зону яку намагаєтеся усіма своїми силами боронити його але шановні так не буває і ніколи так не буде. Тому Вам ніколи не буде така людина позитивна яка втручалася до Вас з претензіями Закону.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром