З робочим візитом голова РДА Ольга Ващук відвідала територіальні громади

09 Червня 2021, 12:17
Ольга Ващук 2666
Ольга Ващук

Голова райдержадміністрації Ольга Ващук перебувала з робочим візитом – у територіальних громадах.

Про це інформує прес-служба РДА.

Маневицька, Прилісненська, Сошичненська територіальні громади – саме таким виявився робочий маршрут голови райдержадміністрації Ольги Ващук.

Упродовж двох днів Ольга Петрівна провела ряд нарад і зустрічей з керівниками громад, окремих підприємств та організацій.

У фокусі уваги перебували питання діяльності закладів соціально-економічної інфраструктури, функціонування робочих місць для фахівців у справах дітей та соціальної роботи, надання адміністративних послуг, а також процесу передачі об’єктів комунальної власності.

В рамках робочих візитів очільниця виконавчої гілки влади в районі акцентувала на основних меседжах, що прозвучали на засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулося минулого тижня.

«Відкритий діалог, комунікації – це найперше, що важливо для конструктивної співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. У такому форматі вдається успішно вирішити проблемні питання та сформувати спільне бачення розвитку як окремої громади, так і району в цілому», – наголошує голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024