Голова РДА Ольга Ващук привітала медиків з нагоди професійного свята

19 Червня 2021, 12:00
Голова РДА Ольга Ващук 1515
Голова РДА Ольга Ващук

У стінах центру культури та дозвілля зібралася медична родина Камінь-Каширщини. Велике урочисте дійство, присвячене Дню медичного працівника, відбулося у п'ятницю, 18 червня.

Про це інформує пресслужба РДА.

У тематичному заході традиційно взяли участь керівники району та міста – голова райдержадміністрації Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус і міський голова Віктор Пась.

««На передовій!» – так говорять не лише про захисників України, а й про наших Янголів-охоронців, які завжди готові допомогти, захистити та врятувати. Так говорять про вас, шановні медики. Нині в умовах пандемії важко всім, а медичним працівникам – найбільше. Низький уклін вам за світлий розум, надійні руки, що дарують радість одужання, за відданість обраній справі, яка є і роботою, і відпочинком, і хобі… є вашим життям», – зазначила у своїй вітальній промові Ольга Ващук.

Очільниця виконавчої гілки влади в районі побажала медичній спільноті Камінь-Каширщини міцного здоров’я, віри у власні сили, розуміння від рідних і колег, нових звершень та успіхів у професійній діяльності, людської поваги та вдячності.

Представників галузі нагородили почесними грамотами й подяками від місцевої влади та керівництва закладів охорони здоров’я.

В рамках урочистостей присутніх віншували музичними вітаннями.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024