Жителів Камінь-Каширщини закликають долучитися до розробки стратегії розвитку громади

20 Червня 2021, 10:00
Громада 1500
Громада

Міська рада вже розпочала роботу у даному напрямку, але разом із тим сподівається на партнерство краян.

Про це інформує сайт газети Полісся.

У міській раді кажуть, що мешканці ТГ не повинні бути байдужими до її майбутнього, а тому і спонукають їх подавати ідеї проєктних пропозицій, які можуть бути включеними до плану реалізації.

Відтак, при Камінь-Каширській міськраді створили робочу групу з розробки стратегії. Відбулося перше її засідання. На апаратній нараді вирішили, що постійний діалог із жителями щодо цього дасть можливість врахувати їхні зауваження та побажання на етапі розробки документа. 

А тому сподіваються, що більшість спірних питань буде виявлено, обговорено та досягнуто консенсусу ще до початку процесу громадського обговорення проєкту.

Зауважимо, що стратегія розвитку, — це по суті документ для визначення майбутнього, до якого прагне громада. Тож, якщо ви маєте певні бачення стосовно розвитку економіки в громаді, створення комфортних умов проживання для мешканців, створення умов для отримання якісних освітніх, медичних, адміністративних, соціальних, культурних та інших послуг, хочете, аби в нас реалізувався туристичний потенціал і таке інше, подавайте свої пропозиції.

Спрямовувати їх можна начальникові відділу регіонального розвитку, туризму та інвестиційної діяльності Миколі Панасюку у каб. 118 міської ради та на електронну адресу: [email protected].

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024