Полиці: розпочало роботу шкільне лісництво

10 Вересня 2017, 11:00
5454

З 1 вересня свою роботу розпочало Полицівське шкільне лісництво.

Воно діятиме на базі державного підприємства “Камінь-Каширськагроліс”, – повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Це означає, що учні 6-10 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Полиці та їхні наставники – колектив лісгоспу – відтепер ще тісніше співпрацюватимуть. Адже попереду  – багато спільних завдань. Це підготовка площ під посадку, безпосередня участь в лісокультурних кампаніях, догляд за культурами, збір насіння та ін.

Втім, варто зазначити й про те, що учні Полицівського навчального закладу і до цього часу завжди допомагали лісівникам у їхніх буденних справах.

Як розповідає керівник шкільного лісництва Людмила Варчук, упродовж першого семестру навчання діти як теоретично, так і практично опановуватимуть такі теми: “Заготівля насіння лісових дерев”, “Ліс і навколишнє середовище”, ” Ліс і здоров”я людини”, “Лісові багатства країни”.

Директор держлісгоспу Олександр Грицай запевняє, що колектив підприємства усіляко сприятиме шкільній молоді на  шляху пізнання природничих наук. Наразі, приміром, лісівники вже облаштовують при сільській школі кабінет для занять.

 


 

 

Коментарі
10 Вересня 2017, 16:02
Цікаво буде знати чи Вони поставлять у той кабінет комп"ютерний клас або взагалі скільки було вкладено протягом часу співробітництва зі школою коштів. А то так собі залучаємо, залучамо але про кошти нуль цілих нуль десятих. Потім у селі Підцир"я є школа яка себе позиціонує як екошкола. У тій школі читаються лекції та постійно мораторять довкілля але про співпрацю з Державними органами по довкіллю або з Держлісгоспом або іншим теж між іншим держлісгоспом нічого нечути. Непорядок. )))))
10 Вересня 2017, 20:38
Вчать дітей дерева садити ,а потім як вони закінчать школу будуть ті дерева красти,щоб купити хліба.
10 Вересня 2017, 20:58
нове (шкільне лісництво) давно забуте старе (за совка культивувалось в масшабах здоровенних)
10 Вересня 2017, 22:02
У тій школі тільки піар,а роботу шкільне лісництво там і не починало проводити.Попозують для фотокамери годину.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024