На Волині змагались козаки: перемогли володмирські «Бородачі»

28 Червня 2021, 08:33
Володимирські «Бородачі» 3370
Володимирські «Бородачі»

У Володимирі-Волинському, у парку «Слов’янський», 27 червня відбулися «Козацькі розваги». 

Змагання відбулися у рамках святкування Дня молоді, інформують на сторінці Володимир-Волинської громади у фейсбуці.

 У змаганні найсильніших та найвитриваліших чоловіків узяли участь сім команд з різних куточків Волині: «Атлет» (Камінь-Каширський), «Васильчуки» (с.Кульчин, Луцький район),  «Ветерани» (Нововолинськ), Зимнівської ТГ, а також три команди з Володимира-Волинського: СК «Любарт», «Бородачі» і NAVI.

У програмі спортивних змагань було 5 вправ, під час яких учасникам довелось проявити неабияку фізичну міць та силу духу, адже чоловікам довелось на швидкість підіймати десятки, а подекуди і сотні кілограмів ваги. 

Зокрема, під час вправи «Суданські ноші» чоловіки по двоє переносили металеву конструкцію з автомобільною шиною загальною вагою аж 250 кілограмів! 

 Непростими видались і інші вправи, які чоловіки виконували під гучні овації та підбадьорливі вигуки глядачів: «Таєр фліп» (кантування шини), «Козацька засіка», «Каменярі» та «Колода».

У підсумку усіх вправ, була сформована турнірна таблиця та визначені переможці. Отже, володарями «бронзи» стала команда з Нововолинська «Ветеран», друге місце посіла команда Зимнівської ТГ, а кубок переможців та золоті медалі дісталися володимирським «Бородачам». 

Як зазначив суддя змагань, переможців «Козацьких розваг» у Володимирі-Волинському буде рекомендовано до участі в обласних таких змаганнях, котрі відбудуться у липні в селі Гуща, що на Ковельщині.

Читайте також: Володимир-Волинські футболістки зіграють у складі збірної України в Японії

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром