«Твій газ Рівномірний платіж»: у липні ціна газу залишиться на рівні 7,99 гривні за кубічний метр

29 Червня 2021, 18:15
«Твій газ Рівномірний платіж» РЕКЛАМА 1024
«Твій газ Рівномірний платіж»

Попри те, що ціни на  газ в Україні та країнах ЄС стрімко продовжують зростати, ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», у липні не збільшуватиме вартість газу для своїх  клієнтів. 

Так, один кубометр газу в рамках тарифу «Твій газ Рівномірний платіж» становитиме, як і в попередні місяці, 7,99 грн за кубометр. Про це Бізнес.Району повідомляють у компанії.

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» вигідний насамперед для тих споживачів блакитного палива, які використовують індивідуальне газове опалення.  Адже він дозволяє уникнути великих сум у платіжках під час опалювального сезону. 

«Механізм дії тарифу дуже простий: річний обсяг споживання множиться на зафіксовану вартість газу 7 гривень 99 копійок і ділиться на кількість місяців до завершення дії тарифу, а саме до 30 квітня 2022 року. Споживач отримуватиме платіжку з однаковою сумою до сплати як у літні місяці, коли споживання газу не дуже значне, так і взимку, коли споживання газу зростає в рази», – пояснив директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Читайте також:  Як уникнути надмірних витрат за газ

Він додав, що тариф «Твій газ Рівномірний платіж» уже обрали близько тисячі клієнтів компанії. 

Варто зауважити, що зміна тарифу жодним чином не вплине на призначення державної допомоги. Адже у травні правила призначення субсидій було змінено. Відтепер грошову допомогу від держави будуть виплачувати виключно у готівковій формі.

Розмір субсидії розраховується за соціальними нормативами один раз на рік. Субсидія буде виплачуватися за встановленим графіком, який не залежить від того, який газовий тариф обрав споживач.

Перейти на тариф «твій газ Рівномірний платіж» можна:

  • у відділеннях «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» або Клієнтських просторах 104.ua;
  • залишивши заявку на сайті  «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (вам передзвонить наш менеджер);
  • за допомогою телефону 0332 74 93 15;
  • через Viber-bot 7104ua.

 

Дізнатися більше про тариф, знайти калькулятор для обчислення суми щомісячного платежу, а також замовити його підключення можна тут: https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua.

Читайте також: Електроенергія для бізнесу та бюджетників: чому варто обирати «Волиньгаз Збут»

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39