У Камені-Каширському відбулась робоча нарада в голови РДА Ольги Ващук

02 Липня 2021, 09:44
нарада в голови РДА Ольги Ващук 1530
нарада в голови РДА Ольги Ващук

Нарада відбулася у вівторок, 29 червня, за участю представників територіальних громад і керівників структурних підрозділів РДА.

Про це інформує пресслужба РДА.

З-поміж усього, йшлося про роботу місцевих комісій та стан заготівлі лісових ресурсів.

Окрім того, присутні обговорили питання функціонування залізничної станції у місті Камені-Каширському, позаяк нещодавно керівництво району та міста отримало відповідний лист від АТ «Укрзалізниця».

На попередній зустрічі з представниками регіональної філії «Львівська залізниця» місцева влада висловила свою категоричну позицію – не погоджує закриття залізничного вузла. 

Таку ж позицію відстоює й нині. Тому учасники наради прийняли рішення провести переконливі розрахунки та підготувати відповідне звернення на адресу компетентних органів.

Нагадаємо, протягом останнього періоду станція використовувалася для приймання і відправки сировини лісовими господарствами. 

Також, утворили новий склад робочої комісії з координації дій державних органів, що здійснюють державний контроль за виробництвом і обігом підакцизних товарів, запобігання та протидії контрабанді на території Камінь-Каширського району затверджений згідно з розпорядженням голови райдержадміністрації від 13 травня 2021 року № 114.

На основі відповідного документу окреслені пріоритети у роботі зазначеної вище комісії, серед них:

  • - співпраця компетентних органів у напрямку моніторингу ситуації щодо нелегального обігу підакцизних товарів;
  • - проведення рейдів, перевірок, передбачених законодавством, з метою ліквідації тіньової діяльності у цій сфері;
  • - оперативне реагування на факти порушень, а також реалізація заходів, спрямованих на притягнення винних осіб до відповідальності та відшкодування завданих збитків.

Відтак, у вівторок, 29 червня 2021 року, очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук скликала організаційне засідання, під час якого закликала учасників робочої групи активізувати відповідну роботу серед населення щодо недопустимості реалізації підакцизних товарів без дозвільних документів.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром