У Камені-Каширському на засіданні виконавчого комітету створили комісію з питань захисту прав дітей

03 Липня 2021, 10:09
при міській раді створено комісію з питань захисту дітей 1669
при міській раді створено комісію з питань захисту дітей

У середу, 30 червня, у міській раді пройшло шосте засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули питання порядку денного. 

Про це інформує Камінь-Каширська міська громада.

Відтепер при міській раді створено комісію з питань захисту дітей. Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. 

До складу комісії ввійшли керівники, працівники міської ради, представники лікарні, первинки, пробації,Управління гуманітарної політики, Центру надання соціальних послуг.

Для проходження бюджетного процесу в Камінь-Каширській міській раді затвердили Бюджетний регламент. 

Його метою є впорядкування процедур на місцевому рівні на кожній стадії бюджетного процесу з урахуванням норм і положень бюджетного законодавства для забезпечення завдань і функцій, що здійснюються Камінь-Каширською міською радою, її виконавчими органами і підрозділами протягом бюджетного періоду, а також регламентації взаємовідносин між різними учасниками бюджетного процесу.

Також розглянули питання щодо порушення клопотання перед Волинською ОДА про присвоєння почесного звання «Матір-героїня» жителькам громади. виконком утворив комісію з  формування пропозицій щодо потреби  у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024