На апаратній нараді обговорили про зафіксовані факти зливу каналізації у міські канави жителями вулиць міста

06 Липня 2021, 09:00
апаратна нарада 1581
апаратна нарада

У понеділок, 5 липня, міський голова Віктор Пась провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ради та директорами комунальних установ.

Про це інформує сайт Камінь-Каширської міської громади.

На сьогоднішньому засіданні говорили про роботу інспектора з благоустрою. У четвер минулого тижня комісія міської ради здійснювала обстеження на вулицях та провулках міста. 

Зокрема, перевіряли факти зливу каналізації у міські канави жителями вулиць Європейської, Поліської, Пушкіна, провулків Європейського, Ювілейного, Пушкіна. 

До складу комісії ввійшли: інспектор з благоустрою, представники поліції, сектору екологічної безпеки, оцінки та ринку земель міської ради, лікар-епідеміолог.

В результаті обстеження зафіксували, що деякі мешканці вказаних вулиць та провулків з власних подвір’їв, за паркан свого двору, самовільно проклали каналізаційні труби в канаву, яка знаходиться на території міської ради. 

З таких труб витікає вода невідомого походження і це сприяє поширенню неприємних запахів та нечистот. Через такі дії власників домогосподарств на вулицях стоїть нестерпний сморід і відбувається забруднення ґрунтових вод. 

Усе це становить реальну небезпеку для мешканців міста. За результатами обстеження були складені акти про відповідні порушення чинного законодавства і проведено роз’яснювальну роботу.

Тому повторно звертаємося до жителів цих вулиць та провулків і просимо підключитися до центральної міської каналізації, а не забруднювати навколишнє середовище і порушувати Закон України.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024