У Камені-Каширському вітали мужніх та відважних

14 Вересня 2017, 19:51
2516

Сьогодні, 14 вересня, камінь-каширські рятівники приймали вітання з нагоди професійного свята.

Розділити святкові хвилини з людьми складної та відповідальної професії, яка почасти пов’язана з ризиком, завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар, а також настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Каменя-Каширського отець Юрій, – повідомляє пресслужба РДА.

Особовий склад, ветерани пожежно-рятувальної служби на чолі з начальником Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрієм Багнюком традиційно зібралися на території ДПРЧ № 8 на урочисте шикування.

Затим представники влади та духовенства звернулися до винуватців свята з вітальними промовами та вручили рятівникам почесні грамоти.

Зокрема, за сумлінну працю, спрямовану на недопущення надзвичайних ситуацій в районі, зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу і наполегливість у роботі та з нагоди професійного свята – Дня рятівника грамотами райдержадміністрації та районної ради нагороджено:

Шуміка Максима Васильовича – провідного інспектора Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області;

Приймака Федора Валерійовича – пожежного-рятувальника 8-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області;

Корнелюка Олександра Валентиновича – командира відділення-водія 8-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області;

Рудчика Олексія Миколайовича – начальника караулу 8-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області.

 











 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024