Скільки коштує весільна церемонія у Камені-Каширському

17 Вересня 2017, 12:35
4875

Жителям Камінь-Каширщини, які бажають урочисто зареєструвати шлюб, доведеться заплатити від 200 до 900 гривень.

У Камінь-Каширському районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану розказали про порядок надання платних послуг.

Можливість надання відділом ДРАЦС платних послуг передбачена Законом України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану».

Тож скільки і за що платити:

1) Пошук актового запису цивільного стану без повідомлення заявником даних про рік державної реєстрації актів цивільного стану – 120 грн.

2) Пошук запису в метричних книгах, складених іншою ніж українська мовою до утворення органів державної реєстрації актів цивільного стану, за відсутності даних про рік складення запису – 150 грн.

3) Надання правової допомоги, що включає складення заяв (анкет, прохань) у вирішенні питання щодо повторної видачі свідоцтв та інших документів про державну реєстрацію актів цивільного стану:

- відділами державної реєстрації актів цивільного стану не за місцем звернення заявника – 80 грн.;

- компетентними органами іноземних держав – 150 грн.

4) Організація та проведення індивідуальних обрядів державної реєстрації шлюбу та народження  з використанням різноманітних елементів урочистості  районному відділі державної реєстрації актів цивільного стану:

- традиційний обряд “Шлюбу” – 350 грн.;

- традиційний обряд “Шлюбу” одним обрядовцем за скороченим сценарієм – 200 грн;

- обряд “Народження” одним обрядовцем -100 грн.;

- традиційний обряд “Шлюбу” за межами відділу – 900 грн.;

5) Складення за проханням фізичних осіб заяв про державну реєстрацію актів цивільного стану, про повторну видачу свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, про внесення змін до актових записів цивільного стану, поновлення та анулювання актових записів цивільного стану  - 30 грн.;

6) Надання консультацій з питань витребування документів про державну реєстрацію актів цивільного стану – 60 грн.;

7) Видача запрошення із зазначенням дати державної реєстрації шлюбу – 30 грн.;

8) Надання консультацій з питань застосування сімейного та цивільного законодавства – 60 грн.

Працівники відділу ДРАЦС попереджають фізичних осіб про вартість послуг. Плата за платні послуги здійснюється у безготівковій формі шляхом попередньої оплати. Підтвердженням оплати платних послуг є платіжний документ (квитанція, платіжне доручення) з відміткою банку або відділення зв’язку.

 

Коментарі
17 Вересня 2017, 19:18
Вынес и эту дорогу железную –<br/>Вынесет всё, что господь ни пошлет!<br/><br/>Вынесет всё – и широкую, ясную<br/>Грудью дорогу проложит себе.<br/>Жаль только – жить в эту пору прекрасную<br/>Уж не придется – ни мне, ни тебе.
17 Вересня 2017, 19:43
Ато. В церкві церковний шлюб реєструють за не менші гроші й мовчать. Але сьогодні дерти за реєстрацію шлюбу у розмірі 150 гривень то вибачте то це те саме як з реєстрацію &quot;розведення&quot; у дві тисячі доларів для того щоб шлюби не розривали то ще можна зрозуміти. (((((((
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром