У Камені-Каширському на засіданні виконавчого комітету обговорили питання розміщення зовнішньої реклами

16 Липня 2021, 12:00
Відбулося сьоме засідання виконавчого комітету. 1709
Відбулося сьоме засідання виконавчого комітету.

У четвер, 15 липня відбулося сьоме засідання виконавчого комітету. 

Про це інформує Камінь-Каширська міська громада.

Міська рада вже неодноразово зверталася до підприємців щодо узаконення розміщення зовнішньої реклами на території громади, поширюючи  відповідну інформацію на офіційному сайті, в соціальних мережах. 

Про це писала і районна газета «Полісся». Інспектор з благоустрою проводив роз’яснювальну роботу з місцевими підприємцями. Врешті громадяни-власники зовнішньої реклами почали звертатися в управління капітального будівництва Камінь-Каширської міської радиза дозволами. 

Тому на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету розглядалися заяви щодо отримання дозвільних документів.  В результаті були прийняті рішення щодо надання дозволів на розміщення рекламних засобів на території Камінь-Каширської міської ради. 

Також були затверджені заходи із забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж в районі у 2021 році. Члени виконавчого комітету розглянули питання про порушення клопотань перед Волинською обласною державною адміністрацією щодо присвоєння почесного звання «Матір-героїня». 

У ході засідання прийняли рішення про присвоєння та зміну адрес об’єктам нерухомого майна. Виконком також затвердив протокол засідання Камінь-Каширської міської комісії для формування пропозиції стосовно потреби у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024