Камінь-Каширська громада отримає технічне оснащення від Мінсоцполітики

18 Липня 2021, 15:21
Камінь-Каширська громада отримає технічне оснащення від Мінсоцполітики 1488
Камінь-Каширська громада отримає технічне оснащення від Мінсоцполітики
 

Камінь-Каширська громада отримає технічне оснащення для працівників соціального захисту.

Про це інформує Камінь-Каширська міська рада.

12 липня відбулася апаратна нарада у міського голови Віктора Пася з начальниками установ та організацій громади та керівниками структурних підрозділів міської ради, за участю секретаря міської ради Інни Бігун, заступника міського голови з діяльності виконавчих органів ради Анатолія Шевчика

У ході засідання начальниця відділу соціального захисту, праці та охорони здоров’я управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради Наталія Бащук повідомила про те, що незабаром працівники соціального захисту у місті та старостинських округах, які підключені до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» отримають технічне оснащення від Мінсоцполітики.

Міністерство соціальної політики України визначило 379 територіальних громад для надання технічного оснащення для працівників, які здійснюють виконання функцій та повноважень у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей. 10 волинських громад потрапило до цього переліку. Серед них – Камінь-Каширська, Володимир-Волинська, Горохівська, Ківерцівська, Ковельська, Луцька, Мар’янівська, Нововолинська, Олицька, Рожищенська. 

Ці заходи Мінсоцполітики здійснює у межах реалізації спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг для виконання функцій соціального захисту на рівні громад». Відтак, для спеціалістів соцзахисту буде облаштовано робочі місця.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024