У Камені-Каширському відбудуться слухання щодо житлової забудови у селі Полиці

24 Липня 2021, 10:00
У Камені-Каширському відбудуться слухання щодо житлової забудови у селі Полиці 1472
У Камені-Каширському відбудуться слухання щодо житлової забудови у селі Полиці

У Камені-Каширському відбудуться громадські слухання з метою врахування громадських інтересів детального плану земельної ділянки для будівництва та обслуговувавння житлового будинку та господарських споруд по вулиці Молодіжна, у селі Полиці.

Про це інформує сайт Камінь-Каширської Міської громади.

Камінь-Каширська міська рада інформує жителів селі Полиці та інших зацікавлених юридичних та фізичних осіб про те, що відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівельної діяльності» 12 серпня 2021 року об 10 год. 00 хв. в кабінеті №201 міської ради в приміщенні адмінбудинку, що знаходиться за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, відбудуться громадські слухання з метою врахування громадських інтересів детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Молодіжна  в селі Полиці  Камінь-Каширського району Волинської області .

З матеріалами вищевказаних проектів детального планування території можна ознайомитись у робочі дні в кабінеті №201 міської ради. Свої письмові зауваження та пропозиції просимо Вас надсилати до 17 год. 15 хв. 11 серпня  2021 року на адресу міської ради.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024