Ольга Ващук скликала оперативну нараду щодо вакцинальної кампанії від COVID-19 в районі

21 Липня 2021, 09:49
Нарада в голови РДА 1561
Нарада в голови РДА

Голова РДА Ольга Ващук скликала оперативну нараду щодо вакцинальної кампанії від COVID-19 в районі.

Про це інформує пресслужба РДА.

Україна переходить до масової вакцинації від коронавірусу, а відтак стартує масштабна комунікаційна кампанія, мета якої – повідомити про початок 5-го етапу щеплень, передбачених для всіх категорій населення, та надати інформацію про можливості імунізації від COVID-19. 

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко під час селекторної наради.

Аби послідовно та організовано провести відповідну роботу на території району, голова райдержадміністрації Ольга Ващук у вівторок, 20 липня 2021 року, скликала оперативну нараду. 

У ній взяли участь керівники медичних закладів, працівники структурних підрозділів, очільники установ та організацій, представники органів місцевого самоврядування.

Під час наради Ольга Петрівна сфокусувала увагу на належному функціонуванні пунктів щеплень та діяльності мобільних бригад для вакцинації жителів району.

«Очікується сезонне погіршення ситуації із захворюваннями на COVID-19. І якщо населення не матиме відповідного захисту, а саме імунізації від цієї недуги, наслідки можуть бути невтішними, – говорить очільниця виконавчої гілки влади краю. – Щоб запобігти важким перебігам хвороби, потрібно вакцинуватися, а тим самим, вберегти своє життя та здоров’я близьких».

Довідково:

За офіційними даними Офісу Президента, темпи вакцинації від коронавірусу в Україні зростають: за минулий тиждень було зроблено 609 тисяч щеплень, тоді як тижнем раніше – 560 тисяч щеплень.

 

Зокрема, цього тижня в регіони спрямовано ще 3,3 млн доз вакцин, з яких 2 млн доз Moderna, 1 млн доз CoronaVac і 300 тисяч доз Pfizer.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024