На сесії районної ради розглянуть бюджетні питання

21 Вересня 2017, 09:07
1746

У п’ятницю, 22 вересня, о 10:00 відбудеться чергова сесія районної ради.

Про це повідомляють на Камінь-Каширському районному інформаційному порталі.

Депутати планують розглянути деякі бюджетні питання.

На порядку денному – внесення змін до рішення районної ради від 26 грудня 2016 року № 15/5 «Про районний бюджет на 2017 рік».

А також затвердження звіту про використання коштів резервного фонду за червень-серпень 2017 року та звіту про виконання районного бюджету за ІІ квартал поточного року.

Разом з тим, депутати обговорюватимуть питання затвердження мережі установ освіти району.

 

 

Коментарі
21 Вересня 2017, 14:47
Бюджет з дірками(17 млн. не вистачає на виплату з\п техпрацівникам, енергоносії), тому розглядати нічого, просто проголосуємо за розпорядження про прийняття коштів з ДБ, обласного і відношення розпорядників коштів на зміну в кошторисних призначеннях відповідно до потреб видатків. Найгірша ситуація за останні роки... Без проведення децентралізації втрачатимо далі, а люди в ОТГ (де гарні господарі) мають перспективу розвитку.
21 Вересня 2017, 14:52
Буквально вчора Міністерство охорони здоров"я з-за подачі Голови Волинської ОДА затвердило склад Госпітальних округів на Волині в складі всього трьох штук через те, що інакше не скажеш. Завтра відбудеться сесія районної ради і на цій раді очевидно що не будуть піднімати питання про Госпітальний округ у К-Каширську тому скажімо так, що К-Каширська районна рада у цьому складі це вже пройдений етап. Вона по суті нікому не потрібна оскільки не виконує своїх конституційних обов"язків тому має бути розпущена до обрання нових депутатів або сьогодні принаймі до обрання нового керівництва цієї ради які мають турбуватися про населення району та інших районів які розташовані поряд, оскільки Любешівський та Ратнівський райони мають бути також захищеними. Як захищають населення району на Манневичині Ми вже бачимо сьогодні коли селищний голова бере хабарі прямо на робочому місці. Отже уся система районної влади на Північному Поліссі і в тому числі у Нас в К-Каширському районі очевидно в контексті Волинської губернії та Києва загниває у кращих традиціях раннього та пізнього епохи Януковича. Тому є очевидним той факт що Маневичі, Любешів, Ратно та скоріше всього і К-Каширський не виконують своїх прямих повноважень, залишаються у тому стані в якому були ще до революції 14 року. Камінь-Кашиський район по своїй суті не виконує свого завдання перед лицем його населення. Буквально вчора голова ОДА сказав, що на жаль його "рідний район" який має чи не найбільшу територію в області та за чисельністю пасе задніх у адміністративних, політичних та економічних реформах держави тому є очевидним що сьогоднішні так звані керманичі району не можуть справитися з наболілими питаннями краю. Тому скоріше всього що районному сладу депутатів слід приймати кардинальні рішення про керівництво району або район скоріше всього попаде під зовнішнє управління, наприклад коли частина території відколиться від району й скоріше всього до Ковельського в інші ОТГ, тому депутати нехай сто раз подумають ніж триматися за свої теплі місця, а інакше нехай думають самі, самим зійти з третього поверху чи Вас звідти поскидають.
21 Вересня 2017, 16:54
Юра скільки же ти можеш гавкати за подачки укропу...тобі тільки і подавай щоб керівництво райради було з укропу. Депутатів райради обирали люди району, і потрібно навчитися тобі поважати вибір інших людей. Якщо тобі щось не подобається так звернися до депутата свого округу. Із за таких як ти і деградує суспільство. Сидиш в теплі і гавкаєш за копійки.
21 Вересня 2017, 18:42
не ображайте Юру - у нас свобода слова, коли що.
21 Вересня 2017, 20:55
Майбутнє за УКРОПОМ. Я з ними.
21 Вересня 2017, 21:02
А я надаю перевагу Сельдерею! У нього корисні і вершки, і корінчик!
21 Вересня 2017, 22:00
Потрібно бути з народом. А за співи під замовлення платять гроши. Перестаньмо бути ідіотами.
21 Вересня 2017, 22:00
"Якщо тобі щось не подобається так звернися до депутата свого округу.": розумнику де ти бачив якого небуть депутата у якому небуть округу коли Вони усі були обрані за пропорціною системою. Чим довше вони там будуть сидіти тим дальше народ буде зубожівати, а тепер ще й вмирати як мухи оскільки нікому буде їм допомогати.
21 Вересня 2017, 23:53
На яку годину сесія?
22 Вересня 2017, 00:13
1.Усі депутати районної ради працюють на ГРОМАДСЬКИХ засадах , тобто БЕЗКОШТОВНО. Тому жоден з депутатів НЕ ТРИМАЄТЬСЯ за так зване &quot;своє крісло&quot; , бо цього &quot;крісла&quot; просто немає.<br/>2. &quot;Корінь зла&quot; або зубожіння народу не залежить від цих місцевих районних депутатів , бо не вони пишуть закони в Україні і голосують за них . Так як обрані вони за пропорційною системою &quot;відкритих списків&quot; , то з приводу депутатської діяльності треба найбільше претензій ставити до найбільших фракцій в райраді . А це БПП &quot;Солдіарність&quot; , УКРОП та &quot;Батьківщина&quot;
22 Вересня 2017, 01:07
Юрець такий відчайдуха.
22 Вересня 2017, 01:56
Якщо депутати працюють на громадських засадах,то чому Костя Марчук так рветься в депутати,витрачаючи на гутників шалені гроші,щоб вони за нього проголосували????Яка йому з того вигода????
22 Вересня 2017, 02:08
Хто він такий Костян Марчук?
22 Вересня 2017, 02:20
Костянтин Марчук - місцевий бізнесмен , керівник і власник фірми &quot;Константа М&quot; . Найчастіший підрядник у будівництві чи ремонті місцевих шкіл . <br/>Депутат райради 2 скликання підряд .Раніше обирався від &quot;Партії промисловців і підприємців&quot; Кінаха .Зараз обраний від &quot;Батьківщини&quot; .
22 Вересня 2017, 03:13
&quot;найбільше претензій ставити до найбільших фракцій в райраді . А це БПП &quot;Солдіарність&quot; , УКРОП та &quot;Батьківщина&quot;: для чого їх тасувати в одній колоді? Сьогодні колода карт у БПП &quot;Солідарність&quot; та місцева &quot;Батьківщина&quot; яка тримає більшість у раді та голову районної ради пана Суса, який буквально нічого не зробив для того щоб у районі почалися реформи і найперша з них, реформа ОТГ. Отже колода карт з&quot;Солідарності&quot; та місцевої &quot;Батьківщини&quot; приорітетно на перших ролях тому питати сьогодні слід тільки у Них чому у Нас сьогодні немає Госпітального округу. Я думаю що місцева &quot;Батьківщина&quot; подумає і до кінця року прийме для себе важливе рішення оскільки слід брати на себе відповідальність але якщо ЇЇ не буде то МИ з Нею попрощаємося назавжди.
22 Вересня 2017, 03:22
Дякую. Цікаві хлопи є на рідних теренах.
22 Вересня 2017, 10:39
&quot;Цікаві хлопи є на рідних теренах&quot; - чим цікаві? Що вміють бігати по партіях від виборів до виборів , щоб аби потрапити в райраду за будь яку ціну?
22 Вересня 2017, 12:20
Я підтримую укроп у всьому. Вони на відміну від інших партій гроші виборцям дають
22 Вересня 2017, 21:27
Найгірше те, що ця районна рада може стати останньою в історії, бо скоро району не буде, залишаться лише нові стільці та електронна система голосування. Ото ми вибрали!!! Цікаво скільки наших грошей вони потратили на себе, а скільки віддали нам в ремонті доріг, утриманні закладів, медицини, освіти. І взагалі, що вони корисного нам зробили- а ніц-нічого! Хто має совість, депутати -складіть мандати...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром