Камінь-Каширщина: на оздоровчу кампанію 2017 року виділили 180 тисяч гривень

26 Вересня 2017, 13:42
1622

Під час апаратної наради у райдержадміністрації в. о. начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Надія Какалюк відзвітувала про роботу очолюваного нею структурного підрозділу.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

– Станом на сьогоднішній день відділ у справах молоді та спорту райдержадміністрації спільно з іншими установами та організаціями працюють над виконанням заходів районних програм: Районної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки, Районної комплексної програми «Молодь Камінь-Каширщини на період з 2016 по 2017 роки»,  Районної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2017 роки, – зауважила Надія Петрівна.

Окремий акцент – пріоритетні напрямки оздоровчої кампанії поточного року. Стосовно цього в. о. начальника відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації зазначила, що відповідними районними службами попередньо проводилась ретельна робота по відбору дітей на санаторно-курортне лікування в оздоровчі заклади області та України. Основна увага приділялася першочерговому оздоровленню і відпочинку дітей, котрі потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

За словами Надії Какалюк, на проведення оздоровчої кампанії 2017 року було виділено 180 тис. грн., у тому числі обласна субвенція на умовах співфінансування склала 90 тис. грн.

– Молодь району залучається до проведення змагань з різних видів спорту, конкурсів, турнірів, фестивалів та інших заходів. Налагоджено співпрацю з молодіжною громадською організацією «Молодь поряд», що має на меті консолідацію молодіжного руху та реалізацію молодіжної політики на місцевому рівні, – наголосила Надія Петрівна. – Буде доречним відмітити, що збірна команда району з міні-футболу посіла третє місце в обласному чемпіонаті, а команда «НУЗА» (с. Нуйно-Залісся) стала призером обласних змагань та здобула друге місце в чемпіонаті Волині з футболу. Продовжує функціонувати відділення з важкої атлетики під керівництвом майстра спорту України з важкої атлетики Валентина Андруся. У 2017 році одна з його вихованок Валерія Козак отримала срібло на чемпіонаті України з важкої атлетики, який проходив у місті Скадовську.

– Безперечно, нам є ким пишатися. Такі результати дають стимул розвивати спортивну інфраструктуру нашого району. Саме тому зміцнення матеріально-спортивної бази, підтримка та удосконалення фізкультурно-спортивного руху на Камінь-Каширщині – це пріоритетні завдання, – резюмував голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук. 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39