Показали як функціонує центр вакцинації населення у Камені-Каширському

04 Серпня 2021, 19:00
Як функціонує центр вакцинації населення у місті Камені-Каширському 1558
Як функціонує центр вакцинації населення у місті Камені-Каширському

На Камінь-Каширщині функціонує центр вакцинації населення.

Про це інформує пресслужба РДА.

Центр облаштований на базі Камінь-Каширської амбулаторії загальної практики сімейної медицини (вул Шевченка, 43) центр вакцинації населення відтепер працює щоденно, без вихідних. 

З 9.00 до 19.00 жителі району мають можливість імунізуватися від COVID-19. Контактні номери: 067 61 76 509; 095 61 76 509.

Водночас продовжують функціонувати пункти щеплення. 

Окрім того, мобільні бригади здійснюють виїзди на заявки професійних груп та колективів.

Все більше людей усвідомлює важливість вакцинації задля збереження здоров’я та життя. Про це свідчить зростання кількості охочих щепитися від коронавірусної недуги. Про це голові райдержадміністрації Ользі Ващук розповіли медики під час її робочого візиту до центру вакцинації населення.

«На сьогодні створено всі необхідні умови для проведення щеплень, вакцини достатньо, всі її види зареєстровані в Україні та визнані Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Тому закликаю краян віднестися до питання вакцинації максимально відповідально та усвідомлено. У кожного з вас є батьки, рідні та близькі, які, можливо, мають низку супутніх захворювань… Вони – передусім у зоні ризику. Поцікавтесь, врешті, що таке масова вакцинація з метою досягнення колективного імунітету та які ризики й загрози очікують, якщо не вакцинуватися. Зателефонуйте та проконсультуйтеся зі своїм сімейним лікарем. Тільки не робіть поспішних висновків. Не варто вірити у фейки, почуті на ринку, в супермаркеті чи транспорті, а тим паче поширювати їх. Довіряйте лише перевіреним джерелам. Вакцинація – єдиний ефективний метод у боротьбі з COVID-19», – говорить Ольга Петрівна.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром