У приміщення райдержадміністрації громадян допускатимуть лише з обов’язковим дотриманням протиепідемічних заходів та обмежень

05 Серпня 2021, 15:17
Адмінприміщення в Камені-Каширському 2463
Адмінприміщення в Камені-Каширському

Голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольга Ващук скликала позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відбулося воно 4 серпня в режимі відеозв’язку за участю очільників територіальних громад та керівництва медичних закладів району — повідомляє відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації

«Експерти б’ють на сполох: на початку осені прогнозують різке зростання показників захворюваності на COVID-19, викликане агресивним штамом «Дельта». І якщо не виробити колективного імунітету від коронавірусної інфекції, то наслідки будуть зовсім невтішними. Запобігти цьому можливо лише завдяки щепленню. У пріоритеті вакцинації – особи старшого віку та із супутніми захворюваннями, а також ті, хто в силу своєї професійної діяльності контактує з великою кількістю людей: медики, освітяни, представники галузі культури, працівники сфери ресторанного господарства та інші», – зазначила очільниця виконавчої гілки влади в районі.

Під час роботи комісії, ідеться в повідомленні, ішлося також про обмежувальні заходи, пов’язані із запобіганням виникненню COVID-19 при відвідуванні адміністративних будівель. Так, 30 липня 2021 року голова райдержадміністрації прийняла розпорядження, згідно з яким допуск усіх осіб до адміністративних будівель, споруд і службових приміщень, де розташовані Камінь-Каширська районна державна адміністрація, її структурні підрозділи, здійснюватимуть з обов’язковим дотриманням протиепідемічних заходів та обмежень, установлених Постановою для відповідного рівня епідемічної небезпеки.

Очільникам органів місцевого самоврядування рекомендували розглянути озвучене питання на рівні громад.

За підсумками обговорення члени комісії прийняли низку відповідних рішень, зокрема й надалі сприяти функціонуванню розгорнутих пунктів і центрів щеплень, мобільних бригад з імунізації та посилити контроль за щоденним режимом їхньої роботи на території зони відповідальності, активізувати комунікаційну та просвітницьку роботу серед населення щодо вакцинації.

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024