Камінь-каширець став переможцем фестивалю авторської пісні «Вітрила пригод»

27 Вересня 2017, 11:00
3307

Роман Птачик із Каменя-Каширського нагороджений у номінації «авторська пісня». Він посів друге місце.

Про це пише «Таблоїд Волині».

Протягом двох днів, 23-24 вересня, у Луцьку відбувся туристичний фестиваль авторської пісні, фото та кіно «Вітрила пригод».

Цікавою та насиченою була програма фестивалю, під час якої учасники та гості познайомилися з київським мандрівником, актором, режисером телепередачі “Феєрія мандрів” Олегом Володкевичем. Який показав один зі своїх фільмів з серії “Україна заповідна” - “Карадаг”. Надзвичайно бурхливі емоції викликав його перегляд у залу та ностальгію за Кримом.

Також відбулася зустріч з альпіністкою з Києва Дарією Душечкіною, яка розповіла про багаточисленні сходження зі страховкою на гори та про небезпечні курйози.

Перегляд конкурсних різножанрових туристичних фільмів відбувся у залі Палацу культури. Компетентне журі у складі Тетяни Гайдукової, Олега Володкевича, Андрія Повзуна вирішило відзначити фільми у кожній номінації “фільм про особистість” — “Кавалєри”, Віктор Булига, м.Рівне фільм-мандрівка — “Говерла”, Ігор Случик, м.Луцьк, краєзнавче дослідження — фільм “Вулиця”, м.Євпаторія, Крим.

Протягом двох днів відбувався концерт-конкурс та гала-концерт виконавців авторської пісні та співаної поезії, на якому були представлені різножанрові авторські пісні учасників з різних регіонів України — Кам’янця-Подільського, Києва, Львова, Новоград-Волинського,Острожця, Рівного, Камінь-Каширська та Луцька.

Журі у складі: Баранюка Ігора Івановича, Гончарук Наталії Казимирівни, Коробчука Петра Йосиповича.

Переможцями пісенного конкурсу стали: у номінації “співана поезія”: I місце — Оксана Чухліб, м.Львів II місце — Ганна Стульська, м.Луцьк.

У номінації “авторська пісня”: I місце — Анатолій Рибін, м.Київ,  II місце — Роман Птачик, м.Камінь-Каширський.

Також відзначена Тетяна Мацюк з Рівного за складену пісню “Луцьк зустрічає”, яка стане гімном фестивалю.

Протягом фестивалю була відкрита фотовиставка, яка є мандрівною і протягом року буде демонструватися у різних закладах.

Переможцями фотоконкурсу, яких визначило журі у складі: Стельмаха Володимира Івановича, Луцаки Павла Олександровича, Чухрая Віктора Володимировича, стали:

У номінації “пейзаж”: I  місце — Лідія Лебідь, м.Дніпро, II місце — Юлія Монастирська, смт. Млинів.

У номінації “портрет”: I  місце — Даніїл Стельмаков, Олексій Івчик, КВНЗ “Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія” ЗОР, II  місце — Даня Сироватка, м.Нововолинськ.

У номінації “репортаж”: I місце — Ігор Случик, м.Луцьк, II місце — Оксана Стоміна, м.Маріуполь.

Переможці у різних номінаціях були відзначені нагородами, а учасники — дипломами. Протягом двох днів учасники та гості фестивалю ознайомилися з Луцьким замком, Старим містом, відвідали музей Волинської ікони.

Велика подяка учасникам, гостям та команді, яка творчо працювала для створення фестивалю, який відгукнувся у душах і серцях учасників.

Руслана Мельник, автор ідеї створення фестивалю та його організатор.


 

 

Коментарі
29 Вересня 2017, 10:55
Щирі вітання!!! Успіхів і творчого злету!!!
30 Вересня 2017, 22:22
Це Роман Адамович Птачик?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024