У Камені-Каширському на засіданні виконкому утворили опікунську раду

08 Серпня 2021, 14:22
У Камені-Каширському на виконкомі утворили опікунську раду 1605
У Камені-Каширському на виконкомі утворили опікунську раду

У п'ятницю, 6 серпня у Камені-Каширському члени виконавчого комітету зібралися на восьме засідання. 

Про це інформує сайт Камінь-Каширської міської громади.

На порядку денному розглянули сімнадцять питань. Серед яких – надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, вивісок, погодження графіків роботи. 

Об’єктам будівництва та нерухомого майна присвоїли адреси. Розглянули питання надання матеріальної допомоги жителям громади на поховання членів сім’ї, близьких родичів та у зв’язку з довготривалим та дорогим лікуванням.

На засіданні виконкому було утворено опікунську раду. Її основним її завданням є захист особистих житлових і майнових прав та інтересів непрацездатних осіб та осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати та захищати свої права, виконувати свої обов’язки. 

Опікунська рада також надаватиме пропозицій щодо встановлення опіки (піклування) над фізичною особою, визнаною недієздатною або обмежено дієздатною за рішенням суду, сприятиме забезпеченню реалізації прав інвалідів, одиноких громадян похилого віку на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, соціальне обслуговування. 

До складу новоствореного консультативно-дорадчого органу ввійшли десять осіб. Серед членів ради представники міської ради, управління гуманітарної політики, центру надання соціальної допомоги, управління соціального захисту райдержадміністрації, первинної медико-санітарної допомоги, поліції.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024