На Волині за сім місяців до держбюджету податків сплатили на 600 мільйонів гривень більше

09 Серпня 2021, 11:11
Бюджет Волині поповнився з податків на 60 мільйонів гривень більше 1002
Бюджет Волині поповнився з податків на 60 мільйонів гривень більше

За підсумками семи місяців 2021 року волинські господарюючі суб’єкти сплатили до загального фонду держбюджету майже 2,8 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Це на 28% більше, ніж аналогічного періоду торік. Про це Бізнес.Район повідомив сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області.

«Ріст сплати податків – показник сприятливого середовища для здійснення господарської діяльності, відповідно - виконання податкових зобов’язань представниками реального сектору економіки. Щодо певного кола бізнесменів, котрі використовують сумнівні господарські оборудки з метою мінімізації оподаткування, то важелі впливу податкової на таких платників - якісна аналітика та переконання», - коментує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців зазначила, що якість податкового адміністрування сьогодні також значною мірою залежить від впровадження сучасних інформаційних рішень.

«Звіти, довідки та інша корисна інформація в онлайн-режимі, наприклад про терміни сплати і новації, доступна кожному платнику в будь-який зручний час. Сервісна складова в діяльності податкової – незмінний пріоритет», - підсумувала Світлана Савчук.

 Читайте також: У Луцьку «перекроїли» міський бюджет

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39