У рамках проєкту «Вогнеборці» Камінь-Каширську громаду відвідали представники Фонду міжнародної солідарності

11 Серпня 2021, 11:49
Міський голова Віктор Пась зустрівся з представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні 1219
Міський голова Віктор Пась зустрівся з представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні

Міський голова Віктор Пась зустрівся з представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні в рамках проєкту «Вогнеборці. 

Про це пише сайт Камінь-Каширської міської громади. 

Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності в Україні у межах  Програми «U-LEAD з Європою»  і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Камінь-Каширська міська рада пройшла до 2-го етапу відбору громад. По Україні відібрано 45 громад із 249 поданих заявок.

З метою подальшого відбору громади до реалізації проєкту відбувся ознайомчий візит на місці створення добровільної пожежної команди та Камінь-Каширського районного відділу У ДСНС України у Волинській області.

В зустрічі взяли участь представники Головного управління ДСНС України у Волинській області, Районне управління  ГУ ДСНС України у Волинській області,  директор комунальної установи «Центр безпеки громадян Камінь-Каширської міської ради» Петро Герасимик, начальник відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва міської ради Надія Савчук.

В рамках конкурсу будуть відібрані 20 територіальних громад в Україні, які отримають навчально-методичну допомогу з вдосконалення системи цивільного захисту на місцевому рівні, команди пройдуть навчання в Польщі по вивченню міжнародного досвіду та отримають допомогу із забезпечення добровільних пожежних команд спеціалізованим спорядженням.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024