На 12-ій позачерговій сесії реорганізували заклади освіти та перейменували вулиці у населених пунктах

12 Серпня 2021, 19:00
На 12-ій позачерговій сесії реорганізували заклади освіти 2376
На 12-ій позачерговій сесії реорганізували заклади освіти

На 12-ій позачерговій сесії реорганізували заклади освіти, вулиці у населених пунктах Пнівненського старостинського округу назвали по-новому.

Про це інформує Камінь-Каширська міська громада.

Сьогодні, 12 серпня відбулась 12-та позачергова сесія міської ради. На засідання прибуло 25 народних обранців. На порядок денному розглянули питання змін до бюджету, реорганізації закладів освіти, комунального майна, землекористування та архітектури.

Депутати розподілили перевиконання доходів загального фонду за липень – майже 3 млн. 700 тис. гривень та спрямували їх на придбання медичного обладнання у лікарню, виготовлення генеральних планів населених пунктів та містобудівної документації, благоустрій, співфінансування придбання шкільного автобуса та інші потреби громади.

Також, на цій сесії реорганізували деякі школи шляхом приєднання їх до інших закладів освіти. Відтак, до Камінь-Каширського ліцею №1 ім. Євгена Шабліовського приєднано Клітицьку та Гуто-Камінську гімназію, які будуть філіями Камінь-Каширського опорного закладу середньої освіти. 

Аналогічно створено опорний заклад «Черченський ліцей» з такими філіями: Підбороччанська, Щитинська, Мельнико-Мостищенська гімназії та Острівська початкова школа.

З метою впорядкування здійснення сезонної торгівлі на території Камінь-Каширської громади було прийняте відповідне положення, затверджено договір та методику розрахунку вартості оренди окремих елементів благоустрою для здійснення торгівельної діяльності.

Також були внесені зміни до статуту Камінь-Каширської ЦРЛ, згідно з якими лікарня зможе надавати первинну медичну допомогу.

У населених пунктах Пнівненського старостинського округу перейменували вулиці, які мали радянські назви. 

У селі Пнівне змінилися такі вулиці Коніщука на Квітуча, у селі Волиця – Федорова на Ставкова, Радянська на Незалежності, 17-го Вересня на Спортивна, Жовтнева на Сонячна у селі Соснівка – Щорса на Затишна, у селі Винімок – Парижської Комуни на Курортна, у селі Фаринки – Філіновича на Березна, провулок Суворова на Луговий.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром