Як відзначили День села в Личинах

13 Серпня 2021, 10:00
Минулої неділі відзначили день села 2024
Минулої неділі відзначили день села

Родзинки свята у Личинах — фотозона, лотерея і смачний коровай минулої неділі відзначили день села.

Про це пише сайт Полісся.

Кажуть, що День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє, а тому потрібно, щоб такі святкування відбувалися. Щоб не забувалися досягнення, якими багата громада, що складаються з активності і небайдужості, знань і талантів кожного жителя. 

Це важливо, бо історія кожного населеного пункту є частинкою історії всієї України. І творять її наші люди щоденною тяжкою працею. Як от і в Личинах.

Місцеві жителі з нагоди святкування Дня села приготували найсмачнішу випічку, плов, вареники і борщ, відшліфували концертні номери, подбали про встановлення знаку «Я люблю Личини». 

А ще організували спортивні змагання, провели святкову лотерею і розділили між жителями села коровай.

Вшанували на святі найстарших і наймолодших, багатодітних і обдарованих жителів села, нагородили «людину щастя» (листоношу) і «затятого холостяка».

Подякували організаторам Любові Шепшелей, Марії Бирук, оцінили гідну підтримку цього дійства, яку отримали від народного депутата України попередніх скликань Миколи Потапчука, екс-голови Камінь-Каширської РДА Валерія Дунайчука, підприємців Галини Шепшелей, Руслана Ткачука, Миколи Раковця.

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024