Погуляйко проінспектував процес вакцинації у Камінь-Каширському районі

13 Серпня 2021, 14:35
Голова ОДА Юрій Погуляйко відвідав Центр масової вакцинації населення в рамках робочої поїздки у Камінь-Каширський район 1559
Голова ОДА Юрій Погуляйко відвідав Центр масової вакцинації населення в рамках робочої поїздки у Камінь-Каширський район

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко відвідав Центр масової вакцинації населення в рамках робочої поїздки у Камінь-Каширський район у четвер, 12 серпня. 

Про це повідомляють на веб-сайті Волинської ОДА.

Протягом останнього тижня в районі підвищилися показники з вакцинації населення від COVID-19.

Як поінформували очільника області працівники центру масової вакцинації населення, від початку роботи центру імунізовано 3 757 жителів району. Протягом останньої доби щеплено 153 особи. Щеплення проводиться трьома сертифікованими вакцинами: Pfizer, AstraZeneca та CoronaVac.

Нагадаємо, що Центр масової вакцинації населення у Камені-Каширському створений на базі місцевої амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Працює він щоденно та без вихідних з 9:00 до 19:00 год.

Також у Камінь-Каширському районі працюють 19 пунктів щеплень. Окрім того, вакцинація проводиться й мобільними бригадами. Відтак, за весь період вакцинації у Камінь-Каширському районі зробили 10 611 щеплень від COVID-19.

В ході робочої поїздки голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко також обговорив з керівництвом району питання активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності вакцинації.

«Від нас із вами великою мірою залежить ставлення людей до щеплення від коронавірусної хвороби та їх бажання вакцинуватися», – зазначив очільник області. – А тому маємо як особистим прикладом показувати, що імунізація важлива, так і спільно з медиками розповідати людям про усі ризики у разі захворювання на COVID-19 та захист від хвороби шляхом щеплення».

До слова, протягом двох тижнів голова облдержадміністрації відвідав усі 9 центрів масової вакцинації населення в області, зокрема, 4 у місті Луцьку та по одному у містах  Нововолинськ, Володимир-Волинський, Камінь-Каширський, Любомль та Ковель.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024