POS-термінал у Камені-Каширському святкує «день народження»

30 Вересня 2017, 12:02
2590

Мережа терміналів ПриватБанку невпинно розширюється. Водночас на Волині є “пристрої-старожили“, які вже багато років полегшують розрахунки клієнтам.

Безготівкові оплати вже давно вийшли зі статусу ноу-хау. Практично у кожному закладі харчування чи магазині є POS-термінали. Лише у серпні клієнти ПриватБанку встановили рекорд безготівкових розрахунків - оплатили покупок через термінали на понад 10 мільярдів гривень.

На Волині мережа POS-терміналів невпинно розширюється. Поруч із новими пристроями є й ті, які працюють роками, а то й десятиліттями. При чому, не тільки в Луцьку, але й у районах області.

Так, днями свій «день народження» святкує POS-термінал у Камені-Каширському. Пристрій, що встановлений у магазині “Наш край” за адресою вул. Незалежності, 3, вже 10 років приймає безготівкові платежі покупців.

Загалом же на Волині функціонує 3400 POS-терміналів. Це не тільки пристрої для безготівкових розрахунків у магазинах чи кафе, але й обладнання для сплати за послуги паркування. До слова, нещодавно встановлений паркомат у Луцьку став ювілейним, 140-тисячним POS-терміналом ПриватБанку по Україні.

 


 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024