Що чекає камінь-каширців на День міста. ПРОГРАМА

30 Вересня 2017, 14:28
1785

Завтра, 1 жовтня, у Камені-Каширському відбудеться святкування Дня міста.

Камінь-каширців та усіх гостей запрошують на різноманітні заходи у паркову зону на 15.00.

У рамках святкування буде проведений районний фестиваль «Пісня рідної землі», конкурс вишиванок «А сорочка мамина біла-біла».

У міському парку працюватимуть: дитячі аніматори, виставка робіт місцевих художників, виставка майстрів народної творчості, виставка квітів, виставка-продаж продукції підприємств міста, торгівля сувенірними виробами, показові виступи авіамоделістів, майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва.

Також частуватимуть гостей святковим тортом, українським кулішем.

У рамках відзначення Дня міста проходитиме спартакіада: шаховий, шашковий турніри, показові виступи дзюдоїстів, футболістів, атлетів.

Передбачені розважальні забави: армреслінг, дартц, настільний теніс.

Отже у програмі:

14:30 Урочиста сесія міської ради (сесійний зал).

15:00 Покладання квітів.

15:00 Святкова хода миру учасників фестивалю «Пісня рідної землі».

15:00 Офіційне вітання міського голови,  голови РДА, голови районної ради, почесних гостей, депутатів міської ради.

14:30-15:30 Виступ духового оркестру РБК у міському парку.

15:00 Огляд фольклорних колективів району на етнографічних майданчиках на території парку.

15:30 Виступ автора-виконавця Романа Птачика.

16:00 Концертна програма «Співають діти».

17:00 Виступ фольклорних колективів району «Поліське весілля!».

19:30 «Хай буде солодко завжди, ну, а сьогодні – гірко!» – місто вітає молодят.

19:30 Підведення підсумків змагань та конкурсів, нагородження переможців.

20:00 Виступає фіналіст шоу «Голос країни» Назар Савко.

21:30 Молодіжна дискотека.

 

Коментарі
30 Вересня 2017, 18:22
Нафарширували щоб скучно не було але для мене цікаво буде остання подія (дискотека для молоді) чи поведуться на неї молоді люди К-Каширська. Взагалі по-моєму це не свято день міста Камінь-Каширський, а це банальні розваги в так називаємій парковій зоні міста тому що містом тут і не пахне. Місто має свій історичний центр - Площа культури яка має бути задіяна в подібних Днях оскільки слава богу маємо місто, а не пгт або смт у цьому Ми і відрізняємося від інших сусідів і в тому числі м. Ковеля який як відомо був закладений набагато пізніше від Нашого. Тому Ми повинні кожного разу підкреслювати свій статус через те що тільки цей статус може Нам дати в майбутньому Повіт на теренах Північної Волині. Госпітальний округ поки відставлений але з часом він також буде у Нас через те, що Ми маємо місто яке розташоване на Північному Заході України та з яким повинні жити МИ і Наші діти. Тому цей статус Ми повинні вперто і кожного разу підкреслювати на різних форумах, картинках ЗМІ та в інших місцях, а не в парковій зоні міста. Нехай у тій зоні пасуться кізочки яких у Нас у парку та в інших місцях ще доволі багато, маємо. Тут тільки єдине що заважає як говорить наш любий мер - "голом" яка не з того взяти просто наїде посеред Площі Культури у натовп але чомусь скільки Мер не ходить через цю Площу на нього ніхто ще не разу не наїхав, чомусь.
01 Жовтня 2017, 03:01
Ваші дописи - це завжди нові пісні про старе! І чому на вас досі не наїхали?!
01 Жовтня 2017, 12:52
"І чому на вас досі не наїхали": отож бо, що стара пісня про нове Міського голови про те, що святкування Дня міста та подібних державних свят тільки не в історичному місці міста впирається тільки в єдине, що мовляв гаряча "голом", кам"яна вже в минулому може в"їхати у натовп посеред Площі і тим більше під час святкування, тому залишається тільки єдине знайти того нещаслиця якого підберуть з-під коліс щоб доказати слова Мера про сутність К-Каширців як несусвітніх придурків які тільки й ганяють містом і в тому числі посеред Площі Культури оскільки більше нічого робить у місті крім писати блоги та ганяти містом. Тому що є очевидним те, що дехто просто залишився у межах своїх культурних обмеженостей й не бачить розвитку подій або принаймі не бажає їх розвивати у потрібному напрямку, ось чому на Мене ніхто не наїхав але якщо Ви ще не зрозуміли то Вам скажу через те, що Я не сиджу на місті посеред Площі тому ніхто й не наїхав.
01 Жовтня 2017, 22:57
От ви пишете те,що бояться написати інші .Підтримую вашу думку!
03 Жовтня 2017, 04:22
Хай пес побреше ( а що йому ще робити?) !
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024