Будівельні підприємства Волині на третину збільшили сплату податків

19 Серпня 2021, 18:00
Будівельні підприємства Волині на третину збільшили сплату податків 1225
Будівельні підприємства Волині на третину збільшили сплату податків

Упродовж першого півріччя 2021 року будівельні підприємства Волині спрямували до Зведеного бюджету 202 мільйони гривень податкових платежів.

Сума перерахованих будівельниками податків на 31% перевищує минулорічні надходження за аналогічний період. Про це Бізнес.Район повідомив сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

Як свідчить аналітика, в будівельній галузі половина зі сплачених до бюджету податків – внесок фірм, що зводять будівлі і житло. Ці підприємства сплатили на 45,5 % більше проти першого півріччя минулого року. У сфері будівництва споруд і спеціалізованих будівельних робіт ріст показників сплати податків склав 22% і 14 %відповідно.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області констатують: ріст сплати податків демонструє відповідальну позицію менеджменту будівельної галузі, зокрема в питанні оплати праці.

«Будівельна галузь на Волині демонструє очевидний позитив у питанні сплати податків. Пожвавлення економічних процесів після значних карантинних обмежень сприяє втіленню нових бізнес-ініціатив. Разом з тим, варто відзначити відповідальну позицію менеджерів більшості будівельних компаній, котрі гідно оплачують працю найманих працівників та повною мірою виконують податкові зобов’язання перед бюджетами всіх рівнів», - коментує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Читайте також: Волинь – передостання у рейтингу економії областей на Prozorro

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром